• A-
  • A
  • A+

сабота, 22 јули 2017, 

Најави

МИА Најави-Македонија

МИА Најави-Македонија

22 јули 2017 Скопје - Седница на собраниската Комисија за финансирање и буџет. (сала Борис Трајковс... повеќе...

 
МИА најави - свет

МИА најави - свет

22 јули 2017 (МИА)  Берлин - Парада на гордоста во Берлин. Дили - Парламентарни избори во Источен ... повеќе...

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

21 јули 2017 Скопје - Продолжение на седница на Комисијата за финансирање и буџет. (Собрание на РМ/... повеќе...

МИА Најави-Македонија

МИА Најави-Македонија

21 јули 2017 Скопје - Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Бујар Османи ќе... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

21 јули 2017 (МИА)  Атина - Високиот претставник за заедничка надворешна политика и безбедност на Е... повеќе...

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

20 јули 2017 Скопје - Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Бујар Османи ќе... повеќе...

МИА Најави-Македонија

МИА Најави-Македонија

20 јули 2017 Скопје - Заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Бујар Османи ќе... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

20 јули 2017 (МИА) Сараево - Претседателот на црногорското Собрание, Иван Брајовиќ во посета на Бос... повеќе...

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

19 јули 2017 Скопје -  Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери ќе се обрат... повеќе...

МИА Најави-Македонија

МИА Најави-Македонија

19 јули 2017 Скопје -  Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери ќе се обрат... повеќе...

миа Најави - свет

миа Најави - свет

19 јули 2017 (МИА)  Будимпешта - Израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху ќе се сретне со лидерите на... повеќе...

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

18 јули 2017 Скопје - Седница на собраниската Комисија за надворешна политика. (Сала на Уставна ком... повеќе...

МИА Најави-Македонија

МИА Најави-Македонија

18 јули 2017 Скопје - Седница на собраниската Комисија за надворешна политика. (Сала на Уставна ком... повеќе...

миа Најави - свет

миа Најави - свет

18 јули 2017 (МИА)  Будимпешта - Унгарскиот премиер Виктор Орбан ќе оствари средба со израелскиот к... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

17 јули 2017 Скопје - Седница на собраниската Комисија за финансирање и буџет. (Сала „Борис Трајков... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

17 јули 2017 Скопје - Седница на собраниската Комисија за финансирање и буџет. (Сала „Борис Трајков... повеќе...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

17 јули 2017  Делхи - Во Индија се одржуваат претседателски избори. Брисел - Почнува вториот круг ... повеќе...