• A-
  • A
  • A+
четврток, 22 февруари 2018, 

Скопје

Маџир Маало утре без вода

Маџир Маало утре без вода

Скопје, 21 февруари 2018 (МИА) - Без вода утре од 9 часот ќе останат корисниците од населбата Маџир ... повеќе...

 
Делови од Чаир и Шуто Оризари утре без струја

Делови од Чаир и Шуто Оризари утре без струја

Скопје, 21 февруари 2018 (МИА) - Жителите лоцирани на булеварот „Македонско-косовска бригада“, куќит... повеќе...

Делови од Кисела Вода, Аеродром и Шуто Оризари утре без струја

Делови од Кисела Вода, Аеродром и Шуто Оризари утре без струја

Скопје, 20 јануари 2018 (МИА) - Од 8:30 до 10:30 часот утре без електрична енергија ќе останат потро... повеќе...

Автобусот со број 50 од денеска повторно ќе застанува во ГТЦ

Автобусот со број 50 од денеска повторно ќе застанува во ГТЦ

Скопје, 17 февруари 2018 (МИА) - Автобуската станица во Градскиот трговски центар од денеска повторн... повеќе...

Дел од општина Центар во недела без вода

Дел од општина Центар во недела без вода

Скопје, 16 февруари 2018 (МИА) - Дел од корисниците на улицата „11- ти Октомври“, на потегот од буле... повеќе...

Автобусот со број 50 од утре повторно ќе застанува во ГТЦ

Автобусот со број 50 од утре повторно ќе застанува во ГТЦ

Скопје, 16 февруари 2018 (МИА) - Автобуската станица во Градскиот трговски центар од утре повторно ќ... повеќе...

Електричен автобус за четири до пет недели ќе сообраќа низ улиците во Скопје

Електричен автобус за четири до пет недели ќе сообраќа низ улиците во Скопје

Скопје, 16 февруари 2018 (МИА) - Електричен автобус ќе почне да сообраќа за четири до пет недели низ... повеќе...

Се реконструира градинката „Масјки цвет“ во Тафталиџе 2

Се реконструира градинката „Масјки цвет“ во Тафталиџе 2

Скопје, 15 февруари 2018 (МИА) - Почнува целосна реконструкција на градинката „Мајски цвет“ во Тафта... повеќе...

Шилегов: Стипендии за 100 најдобри спортисти средношколци во 2018

Шилегов: Стипендии за 100 најдобри спортисти средношколци во 2018

Скопје, 15 февруари 2018 (МИА) - Во буџетот на Град Скопје за 100 најдобри спортисти средношколци во... повеќе...

Богдановиќ: Станбени објекти во Центар ќе се градат само на безбедни локации

Богдановиќ: Станбени објекти во Центар ќе се градат само на безбедни локации

Скопје, 15 февруари 2018 (МИА) - Сопственици на куќи меѓу улицата „Партение Зографски“ и хотелот кај... повеќе...

Бесплатен паркинг во катната гаража кај „Беко“ поради кастрење гранки

Бесплатен паркинг во катната гаража кај „Беко“ поради кастрење гранки

Скопје, 15 февруари 2018 (МИА) - Екипите на јавните претпријатија „Паркови и зеленило“ и „Градски па... повеќе...

Дел од Карпош и Гази Баба утре без струја

Дел од Карпош и Гази Баба утре без струја

Скопје, 15 февруари 2018 (МИА) - Жителите од општина Карпош, лоцирани на булеварот „Партизански одре... повеќе...

Дел од корисниците од општина Кисела Вода денеска без вода

Дел од корисниците од општина Кисела Вода денеска без вода

Скопје, 15 февруари 2018 (МИА) -  Корисниците од улицата „Пушкинова“ во општина Кисела Вода изутрина... повеќе...

Град Скопје: Секој обврзник што смета дека погрешно му е блокирана сметката може да дојде во барака 16

Скопје, 14 февруари 2018  Градот Скопје сака да им појасни на граѓаните дека во согласност со закон... повеќе...

Галиите ќе се дислоцираат од Вардар заради безбедносни причини

Галиите ќе се дислоцираат од Вардар заради безбедносни причини

Скопје, 14 февруари 2018 (МИА) - Предвидената дислокација на галиите, прскалките, фонтаните и врбите... повеќе...

Без струја утре делови од пет скопски општини

Без струја утре делови од пет скопски општини

Скопје, 14 февруари 2018 (МИА) - Од 8.30 до 14 часот утре без струја ќе бидат корисниците од ул. „Ки... повеќе...

Прилепска „Победа“ ја почнува сезоната со 11 засилувања

Прилепска „Победа“ ја почнува сезоната со 11 засилувања

Прилеп, 13 февруари 2018 (МИА) - Фудбалскиот клуб „Победа“ од Прилеп со 11 засилувања подготвено го ... повеќе...