• A-
  • A
  • A+
вторник, 21 ноември 2017, 

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 21ноември 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влажн... повеќе...

 
Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 20 ноември 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo влажни колов... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 18 ноември 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo влажни колов... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 17 ноември 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo влажни колов... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 16 ноември 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влаж... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 15 ноември 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влаж... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 14 ноември 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влаж... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 13ноември 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влажн... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 12 ноември 2017 Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo влажни коловози. И... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 11 ноември 2017 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo влажни ко... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 10 ноември 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влаж... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 9 ноември 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo влажни колово... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 8 ноември 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo влажни колово... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 7 ноември 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива пo суви коловози. Интензи... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 6 ноември 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива пo суви коловози. Интензи... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 3 ноември 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива пo суви коловози. Интензи... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 2 ноември 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива пo суви коловози. Интензи... повеќе...

Мозаик

На Шарапова и се закануваат седум години затвор

Руската тенисерка Марија Шарапова се соочува со об...

„Форбс“: Бијонсе е најплатената жена во светот на музиката

Списанието „Форбс“ ја прогласи Бијонсе за најплате...

Германски научник: Не треба да се плашиме од роботите

Футуристот Матијас Хоркс, кој е основач на германс...

Необична појава на небото над Лапонија (видео)

Атле Сталесен, новинар од финскиот весник „Баренц ...

Руска пензионерка освои седум милиони евра на лотарија (видео)

Пензионерка од руската Вороњешка Област, 600 килом...