• A-
  • A
  • A+
вторник, 21 ноември 2017, 

Импресум


Македонска Информативна Агенција - МИА


Ул. „Бојмија“ К-2
Поштенски фах 4
1000 Скопје, Република Македонија

Тел.:  (00 389 2) 246 16 00
Факс: (00 389 2) 246 40 48

mia@mia.mk
www.mia.mk

 

Генерален директор и главен и одговорен уредник:

Драган Антоновски
dragan.antonovski@mia.mk


В.Д. Заменик на генералниот директор:

Тел:  (02) 2461600, локал 224

Хаљит Ајдини
halit.ajdini@mia.mk


Уредници на Внатрешно-политичка редакција:

Tел.:  (02) 2461600, локал 240
reporteri@mia.mk
soopstenija@mia.mk


Дописна редакција:
Тел.:  (02) 2461600, локал 233
dopisnici@mia.mk


Уредник на Надворешно политичка редакција:
Тел:  (02) 2461600, локал 230 и 249
desk@mia.mk


Уредник на сервис на албански јазик:
Тел:  (02) 2461600, локал 239
albanskiservis@mia.mk


Уредник на сервис на англиски јазик:
Тел:  (02) 2461600, локал 235
angliskiservis@mia.mk 


Фото сервис
Tел:  (02) 2461600, локал 226
foto@mia.mk


Техника и информатика:
Tел.:  (02) 2461600, локал 229, 238 и 205
tehnika@mia.mk


Маркетинг:
Tел:  (02) 2461600, локал 235 и 241
marketing@mia.mk


Логистика:
Tел:  (02) 2461600, локал 210
uprava@mia.mk

Мозаик

На Шарапова и се закануваат седум години затвор

Руската тенисерка Марија Шарапова се соочува со об...

„Форбс“: Бијонсе е најплатената жена во светот на музиката

Списанието „Форбс“ ја прогласи Бијонсе за најплате...

Германски научник: Не треба да се плашиме од роботите

Футуристот Матијас Хоркс, кој е основач на германс...

Необична појава на небото над Лапонија (видео)

Атле Сталесен, новинар од финскиот весник „Баренц ...

Руска пензионерка освои седум милиони евра на лотарија (видео)

Пензионерка од руската Вороњешка Област, 600 килом...