• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 21 Shkurt 2018, 

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 21 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët e shtetit po zhvillohet kryesisht nëpër rrugë ... më tepër...

 
Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 20 shkurt 2018 (MIA) - Ndalesa për qarkullim të automjeteve të rënda transportuese në aksin r... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët e shtetit po zhvillohet pa ndalesa, ngecje dhe... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 16 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët e shtetit po zhvillohet pa ndalesa, ngecje dhe... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 15 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët e shtetit po zhvillohet pa ndalesa, ngecje dhe... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 13 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët e shtetit po zhvillohet pa ndalesa, ngecje dhe... më tepër...

Për shkak të ortekut ndërprerje e plotë në aksin Mavrovë - Dibër

Për shkak të ortekut ndërprerje e plotë në aksin Mavrovë - Dibër

Shkup, 13 shkurt 2018 (MIA) - Për shkak të ortekut në rrugë është ndërprerë krejtësisht komunikacion... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 13 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët e shtetit po zhvillohet pa ndalesa, ngecje dhe... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 12 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore në vend po zhvillohet nëpër rrugë t... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 8 shkurt 2018 (MIA) - Lidhja Auto-moto e Maqedonisë kumtoi se sot në periudhën nga ora 12 der... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 8 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore në vend po zhvillohet nëpër rrugë të... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 7 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët në vend po zhvillohet pa ndalesa nëpër rrugë ve... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 6 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët në vend po zhvillohet rrjedhshëm nëpër rrugë ve... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 5 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët në vend po zhvillohet rrjedhshëm nëpër rrugë ve... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 3 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët në vend po zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të ... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 2 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët në vend po zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të ... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 1 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët në vend po zhvillohet nëpër rrugë kryesisht të ... më tepër...