• A-
  • A
  • A+
E hënë, 11 Dhjetor 2017, 

Biznes

Sardiç MC: Kazandoll nuk do të ndikojë negativisht në mjedisin jetësor

Sardiç MC: Kazandoll nuk do të ndikojë negativisht në mjedisin jetësor

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Sardiç MC, kompania e cila duhet të menaxhojë me Kompleksin e xeherorë... më tepër...

 
Banka botërore planifikon përkrahje të re për Maqedoninë me vlerë prej 135 milionë dollarë

Banka botërore planifikon përkrahje të re për Maqedoninë me vlerë prej 135 milionë dollarë

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Banka Botërore në kuadër të Strategjisë për partneritet me Maqedoninë ... më tepër...

Drejtori i Agjencisë për promovim dhe mbështetje të turizmit në takimin "Turizëm aventurier në Shqipëri"

Drejtori i Agjencisë për promovim dhe mbështetje të turizmit në takimin "Turizëm aventurier në Shqipëri"

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Drejtori i Agjencisë për promovim dhe mbështetje të turizmit, Aleksand... më tepër...

Rajoni i Shkupit me më shumë miratime për ndërtim, më së shumti do të ndërtohet në Karposh dhe Gjorçe

Rajoni i Shkupit me më shumë miratime për ndërtim, më së shumti do të ndërtohet në Karposh dhe Gjorçe

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Katërqind miratime për ndërtim janë lëshuar në tetor të këtij viti. Ky... më tepër...

Rritje prej 0,2 për qind të BPV-së në tremujorin e tretë

Rritje prej 0,2 për qind të BPV-së në tremujorin e tretë

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Shkalla e rritjes të bruto prodhimit vendor (BPV) për tremujorin e tre... më tepër...

Shkalla e papunësisë në kuartalin e tretë 22,1 për qind

Shkalla e papunësisë në kuartalin e tretë 22,1 për qind

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Shkalla e papunësisë në kuartalin e tretë të këtij viti është 22,1 për... më tepër...

Liderët ballkanik u angazhuan për rajon të vetëm ekonomik

Liderët ballkanik u angazhuan për rajon të vetëm ekonomik

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Ndërtimi i korridoreve 8 dhe 10 është mundësi shtesë për rritje dhe zh... më tepër...

Nënat kryefamiljare vështirë gjejnë punë, të papunë 30 për qind

Nënat kryefamiljare vështirë gjejnë punë, të papunë 30 për qind

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Nënat kryefamiljare vështirë gjejnë punë. Vlerësohet se rreth 30 për q... më tepër...

Konferencë përfundimtare për "Programin për (vetë) punësim të nënave beqare"

Konferencë përfundimtare për "Programin për (vetë) punësim të nënave beqare"

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Projekti "Programi për vetë (punësim) të nënave beqare", i financuar n... më tepër...

Takim i delegacionit qeveritar me përfaqësues të Bankës Botërore

Takim i delegacionit qeveritar me përfaqësues të Bankës Botërore

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Thellimi i bashkëpunimit mes vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe mbësh... më tepër...

Rriten shpenzimet në ndërtimtari për banesa të reja

Rriten shpenzimet në ndërtimtari për banesa të reja

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Shpenzimet në ndërtimtari për banesa të reja në tremujorin e tretë nga... më tepër...

"Endava" planifikon të punësojë edhe 200 persona në Maqedoni

"Endava" planifikon të punësojë edhe 200 persona në Maqedoni

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Kompania IT britanike "Endava" e shënon trevjetorin e hapjes së zyrës ... më tepër...

Këmbimi tregtar deri në tetor 10,9 miliardë dollarë

Këmbimi tregtar deri në tetor 10,9 miliardë dollarë

Shkup, 5 dhjetor 2017 (MIA) - Gjithsej 10,9 miliardë dollarë është këmbimi tregtar i Maqedonisë në p... më tepër...

DAP e promovoi veglën e re "e tatim personal të të ardhurave"

DAP e promovoi veglën e re "e tatim personal të të ardhurave"

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Nga 1 janari i vitit 2018 fillon dorëzimi elektronik i përllogaritjeve... më tepër...

Cipras: Greqia në vitin 2018 do t'i lërë pas vete reformat e dhimbshme

Cipras: Greqia në vitin 2018 do t'i lërë pas vete reformat e dhimbshme

Athinë, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Kryeministri grek Aleksis Cipras deklaroi se vendi do të kthejë një f... më tepër...

DAP do të promovojë procedura më të thjeshta për tatimin personal

DAP do të promovojë procedura më të thjeshta për tatimin personal

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Drejtoria për të ardhura publike sot do ta promovojë projektin për thj... më tepër...

Mundësi për kompanitë e Maqedonisë të marrin pjesë në ndërtimin e projekteve infrastrukturore në Indonezi

Mundësi për kompanitë e Maqedonisë të marrin pjesë në ndërtimin e projekteve infrastrukturore në Indonezi

Shkup, 5 dhjetor 2017 (MIA) - Shqyrtimi i mundësive për avancim të mëtejshëm të bashkëpunimit ekonom... më tepër...

Mozaik

Aktori Deni Masterson akuzohet për përdhunim

Aktori Deni Masterson i cili u bë i njohur me seri...

Fillon sonte edicioni i 19-të i Këngës Magjike

Nën drejtimin e moderatorit Ardit Gjebrea sonte me...

Ndërron jetë ylli i rokut francez, Johnny Hallyday

Njëri prej yjeve të rokut francez Johnny Hallyday,...

Këngëtari më i dëgjuar në vitin 2017, sipas "Spotify"

Ai u nderua nga "Grammy", por "Spotify" thotë se ë...

Letrat e Greta Grabos zbulojnë sa ka qenë ajo e vetmuar

Koleksioni i letrave të aktores suedezo-amerikane,...