• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 24 Shkurt 2018, 

Paralajmërime

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

24 shkurt 2018 Konçe - Kryeministri Zoran Zaev, ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së U... më tepër...

 
MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

24 shkurt 2018 Konçe - Kryeministri Zoran Zaev, ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së U... më tepër...

MIA paralajmërime - botë

MIA paralajmërime - botë

24 shkurt 2018 (MIA)  Kajro - Fillon fushata për zgjedhjet presidenciale në Egjipt të caktuara për ... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedоni  (PLT)

MIA Paralajmërime - Maqedоni (PLT)

23 shkurt 2018 Shkup - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë do të jetë i hapur për vizitë nga ana e q... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedоni

MIA Paralajmërime - Maqedоni

23 shkurt 2018 Shkup - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë do të jetë i hapur për vizitë nga ana e q... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

23 shkurt 2018 Shkup - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë do të jetë i hapur për vizitë nga ana e q... më tepër...

MIA paralajmërime - botë

MIA paralajmërime - botë

23 shkurt 2018 (MIA)  Bruksel - Samit joformal i BE-së kushtuar ardhmërisë së Unionit pas Bregzitit... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedоni

MIA Paralajmërime - Maqedоni

22 shkurt 2018 Shkup - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë do ta mbajë seancën e 36-të në të cilën n... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

22 shkurt 2018 Shkup - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë do ta mbajë seancën e 36-të në të cilën n... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

21 shkurt 2018 Berlin - Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Zoran Zaev për vizitë zyrta... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

21 shkurt 2018 Berlin - Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Zoran Zaev për vizitë zyrta... më tepër...

MIA paralajmërime - botë

MIA paralajmërime - botë

21 shkurt 2018 (MIA)  Lubjanë/Beograd - Ministri rus i Punëve të Jashtme Sergej Lavrov për vizitë n... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

20 shkurt Shkup - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë do ta mbajë seancën e 26-të (11:00), ndërsa pa... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedоni

MIA Paralajmërime - Maqedоni

19 shkurt 2018   Shkup - Zëvendëskryetari i Qeverisë i angazhuar për Çështjet Ekonomike do të mbaj... më tepër...

MIA Paralajmërime - Botë

MIA Paralajmërime - Botë

19 shkurt 2018 (MIA) -  Bruksel - Takim i ministrave të financave nga Eurozona.  Sofje - Kryeminis... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

18 shkurt 2018 Tetovë - Kongresi i parë i Lëvizjes Besa (Shtëpia e Kulturës /11:00)  Prilep - Karn... më tepër...

MIA Paralajmërime  - botë

MIA Paralajmërime - botë

18 shkurt 2018 Munih - Dita e fundit e Konferencës së Sigurisë në Munih. Moskë - Ministri i Jashtë... më tepër...