• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 13 Dhjetor 2017, 

Maqedoni

Protestë e VMRO-DPMNE-së para Ministrisë së Drejtësisë

Protestë e VMRO-DPMNE-së para Ministrisë së Drejtësisë

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - VMRO-DPMNE-ja opozitare edhe sonte me protestë para Ministrisë së Dre... më tepër...

 
Barazohen kushtet për investim të investuesve vendor dhe të huaj

Barazohen kushtet për investim të investuesve vendor dhe të huaj

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Qeveria aprovoi informacion me të cilin barazohen kushtet për investi... më tepër...

Maqedonia ndau gjashtë milionë denarë për të pësuarit në vërshimet në Shqipëri

Maqedonia ndau gjashtë milionë denarë për të pësuarit në vërshimet në Shqipëri

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Qeveria në seancën e sotme vendosi që të ndahen gjashtë milionë denar... më tepër...

Qeveria e miratoi Propozim e plotësuar të buxhetit për vitin 2018

Qeveria e miratoi Propozim e plotësuar të buxhetit për vitin 2018

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Propozimi i plotësuar i buxhetit për vitin 2018 me amendamentet e pra... më tepër...

Funksionarët shtetërorë do të parashtrojnë raporte për harxhimet zyrtare

Funksionarët shtetërorë do të parashtrojnë raporte për harxhimet zyrtare

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Ministrat, zëvendës-ministrat, sekretarët shtetërorë dhe sekretari i ... më tepër...

Zaev paralajmëroi takim me partnerët e koalicionit për vendet e zbrazura në Qeveri

Zaev paralajmëroi takim me partnerët e koalicionit për vendet e zbrazura në Qeveri

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Kryeministri Zoran Zaev paralajmëroi se sonte do të ketë takim me par... më tepër...

Qëndrimet e Lëvizjes BESA rreth ndarjeve të bonuseve për anëtarët e KSHZ-së

Qëndrimet e Lëvizjes BESA rreth ndarjeve të bonuseve për anëtarët e KSHZ-së

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Pas debatit të hapur kohëve të fundit rreth vendimit për ndarje të bo... më tepër...

Takim Zaev-Thaçi: Nuk kemi çështje të hapura, kapitull të ri në bashkëpunim

Takim Zaev-Thaçi: Nuk kemi çështje të hapura, kapitull të ri në bashkëpunim

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Kryeministri i Maqedonisë, Zoran Zaev pas takimit të sotëm me preside... më tepër...

Normalizohet trafiku në aksin rrugor Koçan-Shtip në Obleshevë

Normalizohet trafiku në aksin rrugor Koçan-Shtip në Obleshevë

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Trafiku që ishte në ndërprerje në rrugën magjistrale Koçan-Shtip afër... më tepër...

Nikollovski për përforcim urgjent të kapaciteteve të Agjencisë Pagesore

Nikollovski për përforcim urgjent të kapaciteteve të Agjencisë Pagesore

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Lupço Nikol... më tepër...

Ivanov-Temer: Shtytje për bashkëpunim ekonomik midis Maqedonisë dhe Brazilit

Ivanov-Temer: Shtytje për bashkëpunim ekonomik midis Maqedonisë dhe Brazilit

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Po hapen mundësi për thellimin e bashkëpunimit të ardhshëm midis Maqe... më tepër...

Trajtimi human i qenve endacak në territorin e Qytetit të Shkupit

Trajtimi human i qenve endacak në territorin e Qytetit të Shkupit

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Trajtimi human i qenve endacak në territorin e Qytetit të Shkupit dhe... më tepër...

Dimitrov: Shanse të mëdha që viti 2018 të jetë viti i vërtetë evropian për Maqedoninë

Dimitrov: Shanse të mëdha që viti 2018 të jetë viti i vërtetë evropian për Maqedoninë

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Shefi i diplomacisë së Maqedonisë Nikolla Dimitrov sot në Bruksel the... më tepër...

Kryetari i SHGM-së u takua me ambasadorin evropian Zhbogar

Kryetari i SHGM-së u takua me ambasadorin evropian Zhbogar

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Kryetari i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë Naser Selmani sot u t... më tepër...

Temellkovski-Makraduli: Nevojitet zgjidhje për ndotjen nga Ohisit

Temellkovski-Makraduli: Nevojitet zgjidhje për ndotjen nga Ohisit

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Përballja me rreziqet nga ndotja e ajrit dhe menaxhimi me llojet e nd... më tepër...

Ivanov për vizitë zyrtare në Brazil

Ivanov për vizitë zyrtare në Brazil

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov, pasdite në Palla... më tepër...

Shqipëria e vlerëson kontributin intelektual të Prof. Dr. Fatmir Sulejmanit, dekan i Fakultetit Filologjik i UT-së

Shqipëria e vlerëson kontributin intelektual të Prof. Dr. Fatmir Sulejmanit, dekan i Fakultetit Filologjik i UT-së

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Më datë 8 të këtij muaji në ambientet e Akademisë së Shkencave të Shq... më tepër...