• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 13 Dhjetor 2017, 

Ekologji

Temellkovski-Makraduli: Nevojitet zgjidhje për ndotjen nga Ohisit

Temellkovski-Makraduli: Nevojitet zgjidhje për ndotjen nga Ohisit

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Përballja me rreziqet nga ndotja e ajrit dhe menaxhimi me llojet e nd... më tepër...

 
Kufizohet puna e furrës për mbeturina mjekësore në Drislla

Kufizohet puna e furrës për mbeturina mjekësore në Drislla

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Vendim për kufizim të punës së furrës për mbeturina mjekësore në Dris... më tepër...

Koalicioni "O2" do ta padisë shtetin nëse nuk ndan më shumë mjete për mbrojtjen e mjedisit të jetesës

Koalicioni "O2" do ta padisë shtetin nëse nuk ndan më shumë mjete për mbrojtjen e mjedisit të jetesës

Shkup, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Nisma qytetare "Koalicioni  O2" për ajër të pastër" kërkon që Qeveria... më tepër...

Ministri Duraki u takua me ambasadorin italian Romeo

Ministri Duraki u takua me ambasadorin italian Romeo

Shkup, 11 dhjetor 2017 (MIA) - Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Sadulla Duraki... më tepër...

Ajër i ndotur në Shkup, nga pasdite pritet pastrim i tij

Ajër i ndotur në Shkup, nga pasdite pritet pastrim i tij

Shkup, 9 dhjetor 2017 (MIA) - Ajri në Shkup këtë mëngjes ishte i ndotur. Koncentrimi i grimcave PM10... më tepër...

Takim i ministrit Duraki me ambasadorin hungarez Duks

Takim i ministrit Duraki me ambasadorin hungarez Duks

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Sadulla Duraki... më tepër...

Konferencë nacionale për qasje të barabartë deri te uji

Konferencë nacionale për qasje të barabartë deri te uji

Shkup, 4 dhjetor 2017 (MIA) - Konferencë kombëtare në temë "Qasje e barabartë deri te uji dhe kanali... më tepër...

Promovimi i projektit "Ulja e rrezikut nga përmbytjet në Rajonin e Pollogut"

Promovimi i projektit "Ulja e rrezikut nga përmbytjet në Rajonin e Pollogut"

Shkup, 27 nëntor 2017 (MIA) - Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Sadulla Duraku... më tepër...

Koalicioni O2: Deri më tani buxhet më të vogël për mbrojtje të mjedisit jetësor

Koalicioni O2: Deri më tani buxhet më të vogël për mbrojtje të mjedisit jetësor

Shkup, 24 nëntor 2017 (MIA) - Vetëm 0,4 për qind e buxhetit për vitin 2018 janë ndarë për mbrojtje t... më tepër...

Ajri më i ndotur në Shkup gjatë orëve të natës

Ajri më i ndotur në Shkup gjatë orëve të natës

Shkup, 23 nëntor 2017 (MIA) - Në të gjitha komunat e Shkupit mbrëmë ndotja e ajrit ishte në nivel sh... më tepër...

Konferencë ndërkombëtare për menaxhim me mbeturinat

Konferencë ndërkombëtare për menaxhim me mbeturinat

Shkup, 23 nëntor 2017 (MIA) - "Rjetim i Maqedonisë në trendet botërore për menaxhim me mbeturinat e ... më tepër...

Makraduli: Maqedonia ka shembuj të mirë se si mbeturinat të shndërrohen në energji

Makraduli: Maqedonia ka shembuj të mirë se si mbeturinat të shndërrohen në energji

Shkup, 21 nëntor 2017 (MIA) - Zbatimi i zgjidhjeve teknologjike në Republikën e Maqedonisë për trajt... më tepër...

Panel diskutim "Nga mbeturina deri në energji - sfida dhe mundësi"

Panel diskutim "Nga mbeturina deri në energji - sfida dhe mundësi"

Shkup, 21 nëntor 2017 (MIA) - Panel diskutim në temë "Nga mbeturina deri në energji - sfida dhe mund... më tepër...

Do të ndryshojë pragu i informimit për ndotjen, sektori i OJQ-së i pakënaqur nga propozimi

Do të ndryshojë pragu i informimit për ndotjen, sektori i OJQ-së i pakënaqur nga propozimi

Shkup, 20 nëntor 2017 (MIA) - Pragu i informimit dhe alarmimit për ndotjen e ajrit me grimcat PM10 d... më tepër...

Dy për qind e shkupjanëve i selektojnë mbeturinat plotësisht

Dy për qind e shkupjanëve i selektojnë mbeturinat plotësisht

Shkup, 20 nëntor 2017 (MIA) - Dy për qind e banorëve të Shkupit i selektojnë mbeturinat plotësisht, ... më tepër...

Maqedonia pjesë e Javës Evropiane për Zvogëlimin e Mbeturinave

Maqedonia pjesë e Javës Evropiane për Zvogëlimin e Mbeturinave

Shkup, 20 nëntor 2017 (MIA) - Maqedonia përfshihet në shënimin e Javës Evropiane për Zvogëlimin e Mb... më tepër...

Makradulli: Deri në vitin 2020 do të ndalohet ngrohja me qymyrguri në Maqedoni

Makradulli: Deri në vitin 2020 do të ndalohet ngrohja me qymyrguri në Maqedoni

Shkup, 17 nëntor 2017 (MIA) - Maqedonia deri në vitin 2020 do të ndalojë që qymyrguri të përdoret si... më tepër...