• A-
  • A
  • A+
E hënë, 11 Dhjetor 2017, 

Ekonomi

Sardiç MC: Kazandoll nuk do të ndikojë negativisht në mjedisin jetësor

Sardiç MC: Kazandoll nuk do të ndikojë negativisht në mjedisin jetësor

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Sardiç MC, kompania e cila duhet të menaxhojë me Kompleksin e xeherorë... më tepër...

 
Banka botërore planifikon përkrahje të re për Maqedoninë me vlerë prej 135 milionë dollarë

Banka botërore planifikon përkrahje të re për Maqedoninë me vlerë prej 135 milionë dollarë

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Banka Botërore në kuadër të Strategjisë për partneritet me Maqedoninë ... më tepër...

Drejtori i Agjencisë për promovim dhe mbështetje të turizmit në takimin "Turizëm aventurier në Shqipëri"

Drejtori i Agjencisë për promovim dhe mbështetje të turizmit në takimin "Turizëm aventurier në Shqipëri"

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Drejtori i Agjencisë për promovim dhe mbështetje të turizmit, Aleksand... më tepër...

Rajoni i Shkupit me më shumë miratime për ndërtim, më së shumti do të ndërtohet në Karposh dhe Gjorçe

Rajoni i Shkupit me më shumë miratime për ndërtim, më së shumti do të ndërtohet në Karposh dhe Gjorçe

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Katërqind miratime për ndërtim janë lëshuar në tetor të këtij viti. Ky... më tepër...

Rritje prej 0,2 për qind të BPV-së në tremujorin e tretë

Rritje prej 0,2 për qind të BPV-së në tremujorin e tretë

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Shkalla e rritjes të bruto prodhimit vendor (BPV) për tremujorin e tre... më tepër...

Shkalla e papunësisë në kuartalin e tretë 22,1 për qind

Shkalla e papunësisë në kuartalin e tretë 22,1 për qind

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Shkalla e papunësisë në kuartalin e tretë të këtij viti është 22,1 për... më tepër...

Kreditorët nënshkruan Memorandum pë mirëkuptim me njërin nga investuesit potencial në Feni

Kreditorët nënshkruan Memorandum pë mirëkuptim me njërin nga investuesit potencial në Feni

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Bankat kreditore në Feni bisedojnë me investuesit potencial, ndërkaq m... më tepër...

Liderët ballkanik u angazhuan për rajon të vetëm ekonomik

Liderët ballkanik u angazhuan për rajon të vetëm ekonomik

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Ndërtimi i korridoreve 8 dhe 10 është mundësi shtesë për rritje dhe zh... më tepër...

Nënat kryefamiljare vështirë gjejnë punë, të papunë 30 për qind

Nënat kryefamiljare vështirë gjejnë punë, të papunë 30 për qind

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Nënat kryefamiljare vështirë gjejnë punë. Vlerësohet se rreth 30 për q... më tepër...

Draft teksti i Projektligjit për Energji është gati dhe do të shpallet publikisht

Draft teksti i Projektligjit për Energji është gati dhe do të shpallet publikisht

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Draft teksti i Projektligjit për Energji është gati dhe do të publikoh... më tepër...

Ministria e Ekonomisë publikoi një numër të madh të dokumenteve në interes të opinionit

Ministria e Ekonomisë publikoi një numër të madh të dokumenteve në interes të opinionit

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Ministria e Ekonomisë, në Internet faqen e saj i publikoi dokumentet q... më tepër...

Konferencë përfundimtare për "Programin për (vetë) punësim të nënave beqare"

Konferencë përfundimtare për "Programin për (vetë) punësim të nënave beqare"

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Projekti "Programi për vetë (punësim) të nënave beqare", i financuar n... më tepër...

Padi penale për keqpërdorim të detyrës zyrtare në Feni, Agjencinë e Filmit , MEPSO dhe Banjat e Dibrës

Padi penale për keqpërdorim të detyrës zyrtare në Feni, Agjencinë e Filmit , MEPSO dhe Banjat e Dibrës

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Policia Financiare parashtroi padi penale për raste të caktuara për ke... më tepër...

Takim i delegacionit qeveritar me përfaqësues të Bankës Botërore

Takim i delegacionit qeveritar me përfaqësues të Bankës Botërore

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Thellimi i bashkëpunimit mes vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe mbësh... më tepër...

Vazhdon subvencionimi për kolektorë diellor

Vazhdon subvencionimi për kolektorë diellor

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Ministria e Ekonomisë edhe vitin e ardhshëm do të vazhdojë me subvenci... më tepër...

Do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit

Do të pezullohet kufizimi për shitjen e alkoolit

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Ministria e Ekonomisë për dy muaj duhet të përgatisë ndryshime të Ligj... më tepër...

Çmimet e shërbimeve hotelierike të pandryshueshme

Çmimet e shërbimeve hotelierike të pandryshueshme

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Çmimet e shërbimeve hotelierike në nëntor të vitit 2017 në krahasim me... më tepër...

Mozaik

Aktori Deni Masterson akuzohet për përdhunim

Aktori Deni Masterson i cili u bë i njohur me seri...

Fillon sonte edicioni i 19-të i Këngës Magjike

Nën drejtimin e moderatorit Ardit Gjebrea sonte me...

Ndërron jetë ylli i rokut francez, Johnny Hallyday

Njëri prej yjeve të rokut francez Johnny Hallyday,...

Këngëtari më i dëgjuar në vitin 2017, sipas "Spotify"

Ai u nderua nga "Grammy", por "Spotify" thotë se ë...

Letrat e Greta Grabos zbulojnë sa ka qenë ajo e vetmuar

Koleksioni i letrave të aktores suedezo-amerikane,...