• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 24 Shkurt 2018, 

Shëndetësi

Do të negociohet për pagën e mjekëve specialistë prej 68.000 deri në 70.000 denarë

Do të negociohet për pagën e mjekëve specialistë prej 68.000 deri në 70.000 denarë

Shkup, 22 shkurt 2018 (MIA) - Pagat e mjekëve specialistë deri në fund të vitit, së bashku me kujdes... më tepër...

 
Javën e kaluar janë regjistruar 3.728 të sëmurë nga gripi

Javën e kaluar janë regjistruar 3.728 të sëmurë nga gripi

Shkup, 22 shkurt 2018 (MIA) -  Gjatë javës së fundit (nga 12 shkurti  deri më 18 shkurt) në Republik... më tepër...

Ministri i Shëndetësisë Filipçe në Podgoricë nënshkroi letër qëllimi për rëndësinë e imunizimit

Ministri i Shëndetësisë Filipçe në Podgoricë nënshkroi letër qëllimi për rëndësinë e imunizimit

Shkup, 20 shkurt 2018 (MIA) - Në Forumin ministror dyditor të vendeve të Evropës Juglindore në Podgo... më tepër...

Ministri i Shëndetësisë Filipçe në Forumin e vendeve të EJL-së në Podgoricë në organizim të OBSH-së

Ministri i Shëndetësisë Filipçe në Forumin e vendeve të EJL-së në Podgoricë në organizim të OBSH-së

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe merr pjesë në Forumin ministror ... më tepër...

Ka humbur jetën një fëmijë dyvjeç e gjysmë në Klinikën e fëmijëve

Ka humbur jetën një fëmijë dyvjeç e gjysmë në Klinikën e fëmijëve

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Një fëmijë mashkull i moshës dyvjeçar e gjysëm nga Shkupi, i cili më 7... më tepër...

Tribunë për shëndet reproduktiv dhe sfidat e tij nën ndikimin e jetës bashkëkohore

Tribunë për shëndet reproduktiv dhe sfidat e tij nën ndikimin e jetës bashkëkohore

Shkup, 16 shkurt 2018 (MIA) - Tribunë për shëndet reproduktiv dhe sfidat e tij nën ndikimin e jetës ... më tepër...

Ministri Filipçe për vizitë pune në Strugë

Ministri Filipçe për vizitë pune në Strugë

Strugë, 15 shkurt 2018 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë, dr. Venko Filipçe sot ishte për vizitë pune ... më tepër...

Ministri Filipçe e vizitoi Spitalin e Përgjithshëm në Kërçovë

Ministri Filipçe e vizitoi Spitalin e Përgjithshëm në Kërçovë

Kërçovë, 15 shkurt 2018 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë dr.Venko Filipçe në kuadër të vizitës në Spi... më tepër...

Klinikat për kardiologji, oftalmologji dhe stomatologji me drejtorë të rinj

Klinikat për kardiologji, oftalmologji dhe stomatologji me drejtorë të rinj

Shkup, 15 shkurt 2018 (MIA) - Ministria e Shëndetësisë për MIA-n informoi se janë emëruar u.d. drejt... më tepër...

Rritet numri i të sëmurëve nga gripi, regjistrohen 2.964 raste

Rritet numri i të sëmurëve nga gripi, regjistrohen 2.964 raste

Shkup, 15 shkurt 2018 (MIA) - Gjatë javës së fundit (nga 5 shkurti deri më 11 shkurt) në Republikën ... më tepër...

Klinika për fëmijë me aparat për gjetjen më të lehtë të venave te fëmijët e vegjël

Klinika për fëmijë me aparat për gjetjen më të lehtë të venave te fëmijët e vegjël

Shkup, 14 shkurt 2018 (MIA) - Aparat "Vein Finder" për gjetjen më të lehtë të venave tek fëmijët e v... më tepër...

Në Klinikën e Fëmijëve punësohen 20 infermiere, së shpejti po edhe kaq

Në Klinikën e Fëmijëve punësohen 20 infermiere, së shpejti po edhe kaq

Shkup, 14 shkurt 2018 (MIA) - Është marrë leje për punësim me marrëveshje në vepër për 20 infermiere... më tepër...

Klinika e Fëmijëve do të marrë aparat për gjetjen më të lehtë të venave te fëmijët e vegjël

Klinika e Fëmijëve do të marrë aparat për gjetjen më të lehtë të venave te fëmijët e vegjël

Shkup, 14 shkurt 2018 (MIA) - Aparat „Vein Finder“ për gjetjen më të lehtë të venave te fëmijët e ve... më tepër...

MSH me projekt për kontrolle parandaluese për diagnostikimin e hershëm të deformimeve në kurriz te fëmijët

MSH me projekt për kontrolle parandaluese për diagnostikimin e hershëm të deformimeve në kurriz te fëmijët

Shkup, 13 shkurt 2018 (MIA) - Ministria e Shëndetësisë në bashkëpunim me Institutin për Mjekësi Fizi... më tepër...

Aparat EKG, monitorë dhe perfuzorë mori Spitali i Fëmijëve Kozle

Aparat EKG, monitorë dhe perfuzorë mori Spitali i Fëmijëve Kozle

Shkup, 13 shkurt 2018 (MIA) - Aparat dymbëdhjetëkanalesh  EKG, monitorë për kontroll të parametrave ... më tepër...

MSH e shqyrton propozimin që pacientët të zgjedhin ambulantë amë, e jo mjek amë

MSH e shqyrton propozimin që pacientët të zgjedhin ambulantë amë, e jo mjek amë

Shkup, 12 shkurt 2018 (MIA) - Lehtësimi i punës së mjekëve dhe qasja e pacientëve deri te shëndetësi... më tepër...

Filipçe: Ekspertë nga BE-ja do të trajnojnë mjekë në Maqedoni

Filipçe: Ekspertë nga BE-ja do të trajnojnë mjekë në Maqedoni

Shkup, 11 shkurt 2018 (MIA) - Kërkojmë parter, spital universitar nga BE-ja, me qëllim që ekspertët,... më tepër...