• A-
  • A
  • A+
E hënë, 22 Tetor 2017, 

Politika e jashtme

Pens dhe Cipras biseduan edhe për zgjidhjen për emrin e Maqedonisë

Pens dhe Cipras biseduan edhe për zgjidhjen për emrin e Maqedonisë

Athinë, 19 tetor 2017 (MIA) - Çështja për emrin ishte një prej temave për të cilat mbrëmë në Uashing... më tepër...

 
PE: Për hyrje në BE nga viti 2020 qytetarët me regjim pa viza do të paguajnë nga 100 euro

PE: Për hyrje në BE nga viti 2020 qytetarët me regjim pa viza do të paguajnë nga 100 euro

Bruksel, 19 tetor 2017 (MIA) - Komiteti për Liri Civile i Bashkimit Evropian sot e miratoi propozimi... më tepër...

"Katimerini": Rezultatet nga zgjedhjet do t'i përshpejtojnë negociatat mes Athinës dhe Shkupit

"Katimerini": Rezultatet nga zgjedhjet do t'i përshpejtojnë negociatat mes Athinës dhe Shkupit

Athinë, 18 tetor 2017 (MIA) - Periudha nga nëntori deri në shkurt do të jetë kyçe për aktivizimin e ... më tepër...

BE: Zgjedhjet kontribuan për përforcim të besimit në proceset demokratike

BE: Zgjedhjet kontribuan për përforcim të besimit në proceset demokratike

Shkup, 17 tetor 2017 (MIA) - Zgjedhjet lokale të 15 tetorit u mbajtën në ambient në të cilin mbizotë... më tepër...

Kumucakos: Pas zgjedhjeve lokale bisedime më produktive për emrin

Kumucakos: Pas zgjedhjeve lokale bisedime më produktive për emrin

Athinë, 17 tetor 2017 (MIA) - Deputeti i partisë opozitare greke Demokracia e Re, i angazhuar për po... më tepër...

Takim lamtumire i Dimitrovit me ambasadorin sllovak në Maqedoni

Takim lamtumire i Dimitrovit me ambasadorin sllovak në Maqedoni

Shkup, 17 tetor 2017 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov sot realizoi takim lamtum... më tepër...

Haçison: Maqedonia mund të jetë vendi i ardhshëm anëtar i NATO-s

Haçison: Maqedonia mund të jetë vendi i ardhshëm anëtar i NATO-s

Uashington, 13 tetor 2017 (MIA) – Maqedonia është vendi i ardhshëm që mund t’i përmbushë kriteret pë... më tepër...

Zhbogar: Zgjedhjet janë mundësi të përcaktohet zhvillimi i ardhshëm i komunave

Zhbogar: Zgjedhjet janë mundësi të përcaktohet zhvillimi i ardhshëm i komunave

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - Zgjedhjet lokale më 15 tetor janë mundësi që ju qytetarët t'i shprehni ... më tepër...

Dimitrov në takimin e Këshillit të përhershëm të OSBE-së

Dimitrov në takimin e Këshillit të përhershëm të OSBE-së

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - Maqedonia është fuqimisht e vendosur ta shfrytëzojë mundësinë e re për ... më tepër...

Dimitrov në takim të Këshillit të përhershëm të OSBE-së

Dimitrov në takim të Këshillit të përhershëm të OSBE-së

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Maqedonisë Nikolla Dimitir... më tepër...

Dimitrov: Maqedonia do të bëjë çmos që të tregojë se meriton t'i fillojë negociatat

Dimitrov: Maqedonia do të bëjë çmos që të tregojë se meriton t'i fillojë negociatat

Budapest, 11 tetor 2017 (MIA) - Do të bëjmë çmos që ta bindim secilin vend anëtar individualisht dhe... më tepër...

Dimitrov në takim ministror të vendeve të grupit të Vishegradit dhe Ballkanit Perëndimor

Dimitrov në takim ministror të vendeve të grupit të Vishegradit dhe Ballkanit Perëndimor

Shkup, 11 tetor 2017 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov sot me ftesë të kolegut h... më tepër...

Dimitrov në takim ministror të vendeve nga Grupi i Vishegradit dhe Ballkanit Perëndimor

Dimitrov në takim ministror të vendeve nga Grupi i Vishegradit dhe Ballkanit Perëndimor

Shkup, 10 tetor 2017 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov nesër, me ftesë të koleg... më tepër...

Osmani për "Viner Cajtung": Zgjedhjet lokale testi i parë i Qeverisë para BE-së

Osmani për "Viner Cajtung": Zgjedhjet lokale testi i parë i Qeverisë para BE-së

Shkup, 10 tetor 2017 (MIA) - Maqedonia  ballafaqohet me krizë politike, ndërsa zgjedhjet lokale janë... më tepër...

Osmani për "Viner Cajtung":Zgjedhjet lokale testi i parë i Qeverisë para BE-së

Osmani për "Viner Cajtung":Zgjedhjet lokale testi i parë i Qeverisë para BE-së

Shkup, 10 tetor 2017 (MIA) - Maqedonia  ballafaqohet me krizë politike, ndërsa zgjedhjet lokale janë... më tepër...

Dimitrov do të mbajë fjalim para Komitetit për punë të jashtme në PE

Dimitrov do të mbajë fjalim para Komitetit për punë të jashtme në PE

Shkup, 10 tetor 2017 (MIA) - Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov sot do të ketë fjalim të ... më tepër...

Suedia dhe Finlanda me mbështetje të fuqishme për hyrjen e Maqedonisë në BE

Suedia dhe Finlanda me mbështetje të fuqishme për hyrjen e Maqedonisë në BE

Shkup, 9 tetor 2017 (MIA) - Shefi i diplomacisë së Maqedonisë, Nikolla Dimitrov shfaqi shpresë se vi... më tepër...