• A-
  • A
  • A+
E hënë, 22 Tetor 2017, 

Arsim dhe shkencë

Universiteti i Tetovës mori pjesë në Garat ndërkombëtare në Hungari

Universiteti i Tetovës mori pjesë në Garat ndërkombëtare në Hungari

Tetovë, 20 tetor 2017 (MIA) - Studentët dhe profesorët e Fakultetit të Kulturës Fizike morën pjesë n... më tepër...

 
UT mori pjesë në simpoziumin shkencor për bimët mjekësore, aromatike dhe ngjyruese

UT mori pjesë në simpoziumin shkencor për bimët mjekësore, aromatike dhe ngjyruese

Tetovë, 18 tetor 2017 (MIA) - Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore dhe të Ushqyerit i Universitetit të... më tepër...

Universiteti "Nënë Tereza" - Shkup këtë muaj feston përvjetorin e parë

Universiteti "Nënë Tereza" - Shkup këtë muaj feston përvjetorin e parë

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Universiteti "Nënë Tereza" në Shkup këtë muaj feston përvjetorin e tij ... më tepër...

Kryetarë të akademive nga rajoni në shënimin e jubileut të ASHAM-it

Kryetarë të akademive nga rajoni në shënimin e jubileut të ASHAM-it

Shkup, 9 tetor 2017 (MIA) - Akademia e Shkencave dhe Arteve e Maqedonisë (ASHAM) me një sërë aktivit... më tepër...

Shënohen 50 vjet të ASHAM-it

Shënohen 50 vjet të ASHAM-it

Shkup, 9 tetor 2017 (MIA) - Akademia e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë sot e shënon jubileun për ... më tepër...

Deskoska - Ikonen: Bshkëpunim me Finlandën për reforma në arsim

Deskoska - Ikonen: Bshkëpunim me Finlandën për reforma në arsim

Shkup, 6 tetor 2017 (MIA) - Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Renata Deskoska, sot pati takim me amba... më tepër...

Osmani: Vlerat evropiane t'i sjellim në Maqedoni, sistemi arsimor të adaptohet

Osmani: Vlerat evropiane t'i sjellim në Maqedoni, sistemi arsimor të adaptohet

Shkup, 4 tetor 2017 (MIA) - Qëllimi i Qeverisë dhe i Sekretariatit për Çështje Evropiane është t'i s... më tepër...

Ministrja Deskoska ua uroi ditën ndërkombëtare mësimdhënësve

Ministrja Deskoska ua uroi ditën ndërkombëtare mësimdhënësve

Shkup, 5 tetor 2017 (MIA) - Me rastin e Ditës ndërkombëtare të mësimdhënësve, 5 Tetori, ministrja e ... më tepër...

Kongres ndërkombëtar studentor për të katërtën herë në Shkup

Kongres ndërkombëtar studentor për të katërtën herë në Shkup

Shkup, 5 tetor 2017 (MIA) - Më shumë se 80 studentë prej 35 vendeve të botës nesër dhe pasnesër në S... më tepër...

MASH: Në grupet punuese për ndryshimet ligjore janë të përfshirë persona kompetent

MASH: Në grupet punuese për ndryshimet ligjore janë të përfshirë persona kompetent

Shkup, 4 tetor 2017 (MIA) - Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka formuar grupe inkluzive për ndryshim... më tepër...

Anketë: Madje 68 për qind e kuadrit me arsim të lartë do të shkonin për punë jashtë vendit

Anketë: Madje 68 për qind e kuadrit me arsim të lartë do të shkonin për punë jashtë vendit

Shkup, 3 tetor 2017 (MIA) - Madje 68 për qind e kuadrit të anketuar me arsim të lartë në Maqedoni do... më tepër...

Tryezë e rrumbullakët për cilësinë në hulumtimet në shkencat shoqërore

Tryezë e rrumbullakët për cilësinë në hulumtimet në shkencat shoqërore

Shkup, 3 tetor 2017 (MIA) - Tryezë e rrumbullakët për cilësinë në hulumtimet në shkencat shoqërore d... më tepër...

Fakulteti për Siguri-Shkup do të bashkëpunojë me Agjencinë për Zbulim

Fakulteti për Siguri-Shkup do të bashkëpunojë me Agjencinë për Zbulim

Shkup, 3 tetor 2017 (MIA) - Memorandum për bashkëpunim i cili parashikon interaksion më të madh të i... më tepër...

Vullnet Ameti: Robert Elsie në panteonin e kontribuesve të pavdekshëm të kombit shqiptar

Vullnet Ameti: Robert Elsie në panteonin e kontribuesve të pavdekshëm të kombit shqiptar

Tetovë, 2 tetor 2017 (MIA) - Rektori i Universitetit të Tetovës, Vullnet Ahmeti, përmes një kumtese,... më tepër...

Dekani i Fakultetit të Arteve i UT-së, Miftar Memeti mori pjesë në manifestimin tradicional "Festari"

Dekani i Fakultetit të Arteve i UT-së, Miftar Memeti mori pjesë në manifestimin tradicional "Festari"

Shkup, 2 tetor 2017 (MIA) - Dekani i Fakultetit të Arteve i Universitetit të Tetovës, prof. dr. Mift... më tepër...

MASH: Përmirësim i sistemit arsimor me propozime nga profesorët

MASH: Përmirësim i sistemit arsimor me propozime nga profesorët

Shkup, 2 tetor 2017 (MIA) - Ministria e Arsimit dhe Shkencës sot informoi se do t'i marrë parasysh p... më tepër...

Grupe të punës punojnë në ndryshimin e ligjeve për arsim fillor dhe të mesëm

Grupe të punës punojnë në ndryshimin e ligjeve për arsim fillor dhe të mesëm

Shkup, 30 shtator 2017 (MIA) - Tre grupe të punës në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës këtë fundjavë... më tepër...