• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 24 Shkurt 2018, 

Partitë politike

BDI: Nuk ka keqpërdorime me paratë për anëtarësi

BDI: Nuk ka keqpërdorime me paratë për anëtarësi

Shkup, 23 shkurt 2018 (MIA) - BDI-ja nuk mendon se e ka shkelur ligjin duke mbledhur para për anëtar... më tepër...

 
Lëvizja BESA: Ky ishte skenari për shkatërrimin e BESËS

Lëvizja BESA: Ky ishte skenari për shkatërrimin e BESËS

Shkup, 23 shkurt 2018 Sot jemi këtu për ta kompletuar skandalin e falsifikimit të dokumenteve të BE... më tepër...

LSDM: Është për t'u përshëndetur ndërprerja e vendosjes joligjore të përmendoreve

LSDM: Është për t'u përshëndetur ndërprerja e vendosjes joligjore të përmendoreve

Shkup, 22 shkurt 2018 (MIA) - Largimi i të ashtuquajturës përmendore e Andon Llazov Janev - Qoseto, ... më tepër...

LSDM: Qeveria e udhëhequr nga LSDM po kujdeset për prodhuesit e duhanit dhe e zhvillon bujqësinë

LSDM: Qeveria e udhëhequr nga LSDM po kujdeset për prodhuesit e duhanit dhe e zhvillon bujqësinë

Shkup, 21 shbkurt 2018 Shihet qartë se VMRO-DPMNE nuk mund të pajtohet me faktin se Qeveria e udhëh... më tepër...

BESA: Lëvizja Besa nuk do merret me shpifjet dhe mashtrimet e Orhan Murtezanit

BESA: Lëvizja Besa nuk do merret me shpifjet dhe mashtrimet e Orhan Murtezanit

Shkup 21 shkurt Lëvizja Besa nuk do merret me shpifjet dhe mashtrimet e Orhan Murtezanit edhe padro... më tepër...

Lëvizja BESA: Ky është falsifikuesi Bilall Kasami

Lëvizja BESA: Ky është falsifikuesi Bilall Kasami

Shkup, 21 shkurt 2018 (MIA) - Sot dhe ditëve në vijim do të kemi disa press-konferenca për të zbulua... më tepër...

Kryetari i Lëvizjes BESA, Gashi, në drekë pune me ambasadorin francez në Shkup, Timonie

Kryetari i Lëvizjes BESA, Gashi, në drekë pune me ambasadorin francez në Shkup, Timonie

Shkup, 20 shkurt 2018 (MIA) - Ambasadori i Francës në Shkup,  Kristian Timonie, e priti në rezidencë... më tepër...

LSDM: VMRO-DPMNE-ja ka pasur 11 vite për rinovim të Sallës universale

LSDM: VMRO-DPMNE-ja ka pasur 11 vite për rinovim të Sallës universale

Shkup, 20 shkurt 2018 (MIA) - Nëse VMRO-DPMNE-ja me të vërtetë kujdesej për Sallën universale, për 1... më tepër...

Ahmeti takoi ambasadorin holandez Plomp

Ahmeti takoi ambasadorin holandez Plomp

Shkup, 20 shkurt 2018 (MIA) - Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti sot është taku... më tepër...

VMRO-DPMNE: Paratë për prishjen e anijeve të ridestinohen për Sallën universale

VMRO-DPMNE: Paratë për prishjen e anijeve të ridestinohen për Sallën universale

Shkup, 20 shkurt 2018 (MIA) -  VMRO-DPMNE i sugjeron Shilegovit që paratë për prishjen e anijeve t'i... më tepër...

LSDM: Rasti me viktimën minorene tërësisht po ndriçohet

LSDM: Rasti me viktimën minorene tërësisht po ndriçohet

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Përgjegjësia mbetet kategori e panjohur për VMRO-DPMNE-në, rasti me vi... më tepër...

VMRO-DPMNE: LSDM-ja e rrezikon sigurinë e qytetarëve me amnistinë e mbi 2.000 të burgosurve

VMRO-DPMNE: LSDM-ja e rrezikon sigurinë e qytetarëve me amnistinë e mbi 2.000 të burgosurve

Shkup, 19 janar 2018 (MIA) - LSDM-ja e rrezikoi sigurinë e qytetarëve me amnistinë e mbi 2.000 të bu... më tepër...

Afrim Gashi zgjidhet kryetari i Lëvizjes Besa (KRGJ)

Afrim Gashi zgjidhet kryetari i Lëvizjes Besa (KRGJ)

Tetovë, 18 shkurt 2018 (MIA) - Deputeti dhe sekretari i deritanishëm, Afrim Gashi me vota unanime ës... më tepër...

LSDM: Qeverisja e VMRO-DPMNE-së do të mbahet mend për keqmenaxhim dhe miliona tenderë të kriminalizuar

LSDM: Qeverisja e VMRO-DPMNE-së do të mbahet mend për keqmenaxhim dhe miliona tenderë të kriminalizuar

Shkup, 18 shkurt 2018 (MIA) - VMRO-DPMNE përhap gënjeshtra, nxjerrje a qymyrit është 40 për qind më ... më tepër...

VMRO-DPMNE: LSDM-ja nuk ndalon së harxhuari paratë e qytetarëve

VMRO-DPMNE: LSDM-ja nuk ndalon së harxhuari paratë e qytetarëve

Shkup, 18 shkurt 2018 (MIA) - Sipas partisë opozitare VMRO-DPMNE, LSDM-ja nuk ndalon së harxhuari pa... më tepër...

 Ahmeti: NATO dhe BE, alternativë e vetme për shqiptarët

Ahmeti: NATO dhe BE, alternativë e vetme për shqiptarët

Shkup, 17 shkurt 2018 (MIA) - Ideali i dëshmorëve për një Kosovë të lirë dhe të pavarur, ishte më i ... më tepër...

Ahmeti: Ligji i gjuhëve, çështje ditësh

Ahmeti: Ligji i gjuhëve, çështje ditësh

Shkup, 18 shkurt 2018 (MIA) - Me rastin e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës sot në Hotelin Kontin... më tepër...