• A-
  • A
  • A+
E martë, 20 Shkurt 2018, 

Jurisprudencë

Ministri Saliji u takua me ekspertin e BE-së, Drashkoviq

Ministri Saliji u takua me ekspertin e BE-së, Drashkoviq

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Ministri i Drejtësisë, Bilen Saiji  sot u takua me ekspertin e Bashkim... më tepër...

 
Talevska mori dënim me kusht dhe obligim për ta paguar tatimin e fshehur

Talevska mori dënim me kusht dhe obligim për ta paguar tatimin e fshehur

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Dënim me kusht prej dy viteve, nëse në katër vitet e ardhshme nuk e pë... më tepër...

"Treqind" do të vazhdojë më 20 mars me dëgjim të dëshmitarëve

"Treqind" do të vazhdojë më 20 mars me dëgjim të dëshmitarëve

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) -  Seanca gjyqësore për të akuzuarin Gjoko Popovski, ish-ndihmës-ministë... më tepër...

Talevska mori dënim me kusht dhe obligim për ta paguar tatimin e fshehur

Talevska mori dënim me kusht dhe obligim për ta paguar tatimin e fshehur

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Dënim me kusht prej dy viteve, nëse në katër vitet e ardhshme nuk e pë... më tepër...

Shtyhet seanca për "Dhunë në Qendër"

Shtyhet seanca për "Dhunë në Qendër"

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Seanca gjyqësore për të akuzuarin e shtatë Dimçe Kërstev në rastin "Dh... më tepër...

Talevska e pranoi fajin për "Tifani"

Talevska e pranoi fajin për "Tifani"

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Gazetarja Ivona Talevska sot para gjykatës e pranoi fajin për akuzat p... më tepër...

PSP kërkon aktgjykim për Talevskën dhe pagesë të detyrimeve të anashkaluara

PSP kërkon aktgjykim për Talevskën dhe pagesë të detyrimeve të anashkaluara

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Në Gjykatën Penale sot filloi gjykimi për lëndën "Tifani" në të cilën ... më tepër...

Sela: Kërcënonin se do të më vrasin

Sela: Kërcënonin se do të më vrasin

Shkup, 19 shkurt 2019 (MIA) - Duke dëshmuar në seancën gjyqësore  për dhunën në Kuvendin e Republikë... më tepër...

Sela erdhi në gjykatë për të dëshmuar për 27 prillin

Sela erdhi në gjykatë për të dëshmuar për 27 prillin

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Në Gjykatën penale në Shkup sot vazhdoi gjykimi për tentimin për vrasj... më tepër...

Sela duhet të dëshmojë për dhunën në Kuvend

Sela duhet të dëshmojë për dhunën në Kuvend

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Deputeti dhe lider i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela sot në Gjykat... më tepër...

Seancë gjyqësore për rastet "Tifani", "Treqind" dhe "Dhuna në Qendër"

Seancë gjyqësore për rastet "Tifani", "Treqind" dhe "Dhuna në Qendër"

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Në Gjykatën Penale për sot janë caktuar gjykimi për lëndët e Prokurori... më tepër...

Avokati i popullit: Në rastin me të miturën nga "25 Maji" institucionet kanë heshtur

Avokati i popullit: Në rastin me të miturën nga "25 Maji" institucionet kanë heshtur

Shkup, 16 shkurt 2018 (MIA) - Avokati i popullit konsideron se rasti me keqpërdorimin seksual të së ... më tepër...

Gruevski deri te Ristovska: Gjykatësi të padit, gjykatësi të gjykon

Gruevski deri te Ristovska: Gjykatësi të padit, gjykatësi të gjykon

Shkup, 16 shkurt 2018 (MIA) - Gjykatësi të padit, gjykatësi të gjykon, tha në gjykimin e sotëm ish -... më tepër...

Kacarska ia tërhoqi vërejtjen Gruevskit se do ta dënojë nëse edhe njëherë e ofendon gjykatën

Kacarska ia tërhoqi vërejtjen Gruevskit se do ta dënojë nëse edhe njëherë e ofendon gjykatën

Shkup, 16 shkurt 2018 (MIA) - Gjykatësja Dobrilla Kacarska në seancën e sotme ia tërhoqi vërejtjen t... më tepër...

Mbrojtja kërkon anulim të "Tank", PSP është kundër

Mbrojtja kërkon anulim të "Tank", PSP është kundër

Shkup, 16 shkurt 2018 (MIA) - Gjykatësja Dobrilla Kacarska, menjëherë pas fillimit të seancës së sot... më tepër...

Aco Kolevski është zgjedhur anëtar i Këshillit të Prokurorëve Publikë të RM-së

Aco Kolevski është zgjedhur anëtar i Këshillit të Prokurorëve Publikë të RM-së

Shkup, 16 shkurt 2018 (MIA) - Prokurori publik Aco Kolevski është zgjedhur anëtar i Këshillit të Pro... më tepër...

Për më 2 mars shtyhet seanca në Gjykatën Supreme në Athinë  për Grujevskin dhe Boshkovskin

Për më 2 mars shtyhet seanca në Gjykatën Supreme në Athinë për Grujevskin dhe Boshkovskin

Athinë, 16 shkurt 2018 (MIA) - Për më 2 mars është shtyrë seanca pas ankesës së parashtruar deri te ... më tepër...