• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 24 Mars 2018, 

Politika e brenoshme

Xhaferi në Asamblenë e 138-të të Unionit Interparlamentar në Gjenevë

Xhaferi në Asamblenë e 138-të të Unionit Interparlamentar në Gjenevë

Shkup, 24 mars 2018 (MIA) – Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi prej sot ... më tepër...

 
Zaev në Asamble të Federalistëve të rinj evropianë: Së bashku ta ndërtojmë Evropën tonë të përbashkët

Zaev në Asamble të Federalistëve të rinj evropianë: Së bashku ta ndërtojmë Evropën tonë të përbashkët

Shkup, 23 mars 2018 (MIA) - Ndajmë vlera të njëjta evropiane, njerëzit dëshirojnë të jetojnë lirshëm... më tepër...

Xhaferi takoi ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Greqisë, Koxias

Xhaferi takoi ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Greqisë, Koxias

Shkup, 23 mars 2018 (MIA) - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, sot real... më tepër...

Kryeministri Zaev u takua me delegacionin e Partisë Popullore Evropiane

Kryeministri Zaev u takua me delegacionin e Partisë Popullore Evropiane

Shkup, 23 mars 2018 (MIA) - Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Zoran Zaev sot e priti d... më tepër...

Osmani: Autoriteti PPE-së mund të ndihmojë për arritjen e konsensusit

Osmani: Autoriteti PPE-së mund të ndihmojë për arritjen e konsensusit

Shkup, 23 mars 2018 (MIA) - Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, përgjegjës për ... më tepër...

Xhaferi-Tangi: Intensifikohet bashkëpunimi parlamentar midis Maqedonisë dhe Francës

Xhaferi-Tangi: Intensifikohet bashkëpunimi parlamentar midis Maqedonisë dhe Francës

Shkup, 23 mars 2018 (MIA) - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi, sot real... më tepër...

Tajkim i Grubit me deputeten dhe ambasadorin francez, Tangi dhe Timonie

Tajkim i Grubit me deputeten dhe ambasadorin francez, Tangi dhe Timonie

Shkup, 23 mars 2018 (MIA) - Kryetari i Komisionit për çështje evropiane Artan Grubi së bashku me anë... më tepër...

Osmani-Koxias: Ndërtimi i besimit të rezultojë me mbylljen  e çështjeve të hapura

Osmani-Koxias: Ndërtimi i besimit të rezultojë me mbylljen e çështjeve të hapura

Shkup, 23 mars 2018 (MIA) - Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, përgjegjës për ... më tepër...

Zaev dhe Vanhaute biseduan për situatën politike në Maqedoni

Zaev dhe Vanhaute biseduan për situatën politike në Maqedoni

Shkup, 23 mars 2018 (MIA) - Hapja e dialogut me opozitën në shtet, zgjidhja aktuale e çështjeve të h... më tepër...

Zaev-Tangi: Përkrahje nga Franca për integrimet euroatlantike

Zaev-Tangi: Përkrahje nga Franca për integrimet euroatlantike

Shkup, 23 mars 2018 (MIA) - Janë bërë përpjekje të mëdha dhe përparim  nga kjo Qeveri në planin e re... më tepër...

Xhaferi u takua me eurodeputetët Kovaçev, Peterle dhe Kelam

Xhaferi u takua me eurodeputetët Kovaçev, Peterle dhe Kelam

Shkup, 23 mars 2018 (MIA) - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë,  Talat Xhaferi, sot rea... më tepër...

Ivanov mbetet në qëndrimin për Ligjin e gjuhëve

Ivanov mbetet në qëndrimin për Ligjin e gjuhëve

Shkup, 23 mars 2018 (MIA) - Presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov mbetet në qëndrimin ... më tepër...

Thirrje publike për zgjidhje kreative "ObrokZaSite"

Thirrje publike për zgjidhje kreative "ObrokZaSite"

Shkup, 23 mars 2018 (MIA) - Fondi për inovacione dhe zhvillim teknologjik me Ministrinë e Punës dhe ... më tepër...

Xhaferi: Presidenti ka përgjegjës kushtetuese që ta nënshkruajë ligjin për gjuhët

Xhaferi: Presidenti ka përgjegjës kushtetuese që ta nënshkruajë ligjin për gjuhët

Shkup, 22 mars 2018 (MIA) - Presidenti i shtetit ka përgjegjësi kushtetuese që ta dekretojë ligjin, ... më tepër...

Komiteti politik i sigurimit të BE-së me mbështetje për integrimet euroatllantike të Maqedonisë

Komiteti politik i sigurimit të BE-së me mbështetje për integrimet euroatllantike të Maqedonisë

Shkup, 22 mars 2018 (MIA) - Ambasadorët e Komitetit politik të sigurimit të Bashkimit Evropian nga B... më tepër...

Osmani: Mbështetja e Francës në procesin e zgjerimit është bazë për optimizmin evropian të Ballkanit

Osmani: Mbështetja e Francës në procesin e zgjerimit është bazë për optimizmin evropian të Ballkanit

Shkup, 22 mars 2018 (MIA) - Zëvendëskryetari i Qeverisë përgjegjës për Çështje Evropiane, Bujar Osma... më tepër...

Grubi: Drejtësi selektive nuk guxon të ketë

Grubi: Drejtësi selektive nuk guxon të ketë

Shkup, 22 mars 2018 (MIA) - Kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane i Kuvendit të Republikës së ... më tepër...