• A-
  • A
  • A+
E enjte, 18 Janar 2018, 

Trafik/transport

Është hequr ndalesa për kamionë nga fshati Lisec drejt Kodrës së Diellit

Është hequr ndalesa për kamionë nga fshati Lisec drejt Kodrës së Diellit

Shkup, 18 janar 2018 (MIA) - Prej orës 15:00 është hequr ndalesa për automjete të rënda ngarkuese në... më tepër...

 
Qeveria bullgare e miratoi Memorandumin për ulje të çmimeve të roamingut me Maqedoninë

Qeveria bullgare e miratoi Memorandumin për ulje të çmimeve të roamingut me Maqedoninë

Sofje, 18 janar 2018 (MIA) - Qeveria bullgare sot e miratoi Memorandumin mes qeverive të Maqedonisë ... më tepër...

Ndalesë për automjete të rënda transportuese në rrugën Lisec-Kodra e Diellit

Ndalesë për automjete të rënda transportuese në rrugën Lisec-Kodra e Diellit

Shkup, 18 janar 2018 (MIA) - Nga ora 11:40 minuta është vendosur ndalesë për qarkullim të automjetev... më tepër...

Dymbëdhjetë aksidente në Shkup, dy persona të lënduar

Dymbëdhjetë aksidente në Shkup, dy persona të lënduar

Shkup, 18 janar 2018 (MIA) - Dy persona janë lënduar më lehtë në dy nga gjithsej 12 aksidente rrugor... më tepër...

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, borë në Kodrën e Diellit

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, borë në Kodrën e Diellit

Shkup, 18 janar 2018 (MIA) - Komunikacioni sot në mëngjes po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa me m... më tepër...

Gjatë 24 orëve tetë aksidente në Shkup

Gjatë 24 orëve tetë aksidente në Shkup

Shkup, 17 janar 2018 (MIA) - Gjashtë persona janë lënduar më lehtë në pesë nga gjithsej tetë aksiden... më tepër...

Mjegull dhe shi në disa akse rrugore

Mjegull dhe shi në disa akse rrugore

Shkup, 17 janar 2018 (MIA) - Dukshmëri të zvogëluar prej 100 deri 150 metra për shkak të mjegullës k... më tepër...

Nuk dihet kur Ministria e Transportit dhe Lidhjeve do të shpërngulet në ndërtesën e re

Nuk dihet kur Ministria e Transportit dhe Lidhjeve do të shpërngulet në ndërtesën e re

Shkup, 16 janar 2018 (MIA) - Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugarevski nuk mund të saktës... më tepër...

Komunikacioni nëpër rrugë të kalueshme, mjegull në rrugën Kriva Pallankë-VK Deve Bair

Komunikacioni nëpër rrugë të kalueshme, mjegull në rrugën Kriva Pallankë-VK Deve Bair

Shkup, 16 janar 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa nëpër disa ... më tepër...

Shi në Strugë, Kërçovë dhe Bukovë, ndërsa mjegull në Shtip dhe Stracin

Shi në Strugë, Kërçovë dhe Bukovë, ndërsa mjegull në Shtip dhe Stracin

Shkup, 16 janar 2018 (MIA) - Reshje të dobëta të shiut mëngjesin e sotëm ka në Strugë, Kërçovë dhe n... më tepër...

Sugareski dhe drejtori i REM-it do të bisedojnë për gazifikimin

Sugareski dhe drejtori i REM-it do të bisedojnë për gazifikimin

Shkup, 16 janar 2018 (MIA) - Ministri i Transportit dhe Lidhjeve Goran Sugareski sot do të ketë taki... më tepër...

Depolitizim i administratës me kritere objektive dhe selektim

Depolitizim i administratës me kritere objektive dhe selektim

Shkup, 15 janar 2018 (MIA) - Administrata publike do të depolitizohet vetëm nëse zbatohen kritere ob... më tepër...

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, borë e dobët në vendet më të larta dhe në qafat malore

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, borë e dobët në vendet më të larta dhe në qafat malore

Shkup, 15 janar 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa pengesa nëpër rrugë... më tepër...

Mançevski: Ligji për shërbime audiovizuale nuk do të tërhiqet

Mançevski: Ligji për shërbime audiovizuale nuk do të tërhiqet

Shkup, 15 janar 2018 (MIA) - Ligji për shërbime audio dhe audiovizualenuk do të tërhiqet, por mbetem... më tepër...

Borë e lehtë dhe shi në shumë akse rrugore, qarkullimi nëpër rrugë të lagështa

Borë e lehtë dhe shi në shumë akse rrugore, qarkullimi nëpër rrugë të lagështa

Shkup, 15 janar 2018 (MIA) - Borë e lehtë që nuk qëndron në rrugë ka në Kriva Pallankë, Stracin, Gos... më tepër...

Borë në Pletvar, Presekë dhe Stracin, dukshmëri e zvogëluar në Strazhë dhe Kodrën e Diellit

Borë në Pletvar, Presekë dhe Stracin, dukshmëri e zvogëluar në Strazhë dhe Kodrën e Diellit

Shkup, 15 janar 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore në mëngjes po zhvillohet nëpër rrugë... më tepër...

Debat për Strategjinë dhe Planin Aksional për reforma në administratën publike

Debat për Strategjinë dhe Planin Aksional për reforma në administratën publike

Shkup, 15 janar 2018 (MIA) - Ministria e Shoqërisë Informative dhe Administratë (MSHIA) sot organizo... më tepër...

Mozaik

Dua Lipa, këngëtarja më e nominuar e të gjitha kohërave nga Brit Awards

Dua Lipa është këngëtarja e parë femër, pas Adele ...

Xhaka firmosi kontratën e martesës

Dje në Londër është kurorëzuar me martesë lidhja e...

Vetura e vitit 1920 sot kushton 1 milion euro

Një Alfa Romeo e vjetër, e harruar prej dekadash n...

Fshati më i ftohtë në botë thyen rekordet

Fshati më i ftohtë në botë, Oymyakon në Siberi, ka...

Ndërron jetë këngëtarja e "The Cranberries"

Në moshën 46-vjeçare sot në Londër në mënyrë të pa...