• A-
  • A
  • A+
E martë, 12 Dhjetor 2017, 

Religjion

Sinodi i KOB-it vendosi ta përfaqësojë KOM-in para kishave ortodokse lokale

Sinodi i KOB-it vendosi ta përfaqësojë KOM-in para kishave ortodokse lokale

Sofje, 27 nëntor 2017 (MIA) - Sinodi i shenjtë i Kishës ortodokse të Bullgarisë në mbledhjen e sotme... më tepër...

 
Patriarku Neofit: Vendimi për KOM-in është i ndërlikuar dhe duhet të mendohet mirë

Patriarku Neofit: Vendimi për KOM-in është i ndërlikuar dhe duhet të mendohet mirë

Sofje, 27 nëntor 2017 (MIA) - Vendimi për Kishën Ortodokse të Maqedonisë (KOM-DO) kërkohet aq shumë ... më tepër...

Konferencë ballkanike për 500 vjetorin e reformacionit protestant 1517-2017

Konferencë ballkanike për 500 vjetorin e reformacionit protestant 1517-2017

Shkup, 5 tetor 2017 (MIA) - Në organizim të Instituti ballkanik për fe dhe kulturë, Institutit për T... më tepër...

Urim me rastin e Kurban Bajramit nga Komisioni për marrëdhënie me bashkësitë fetare

Urim me rastin e Kurban Bajramit nga Komisioni për marrëdhënie me bashkësitë fetare

Shkup, 1 shtator 2017 (MIA) - Komisioni për marrëdhënie me bashkësitë fetare dhe grupet religjioze s... më tepër...

Në Dibër shënohet festa e Kurban Bajramit

Në Dibër shënohet festa e Kurban Bajramit

Dibër, 1 shtator 2017 (MIA) - Me namazin e mëngjesit, në të gjitha 35 xhamitë në myftinjtë e Dibrës ... më tepër...

Myslimanët festojnë Fitër Bajramin

Myslimanët festojnë Fitër Bajramin

Shkup, 26 qershor 2015 (MIA) - Myslimanët në Republikën e Maqedonisë, si dhe e tërë bota islame, e f... më tepër...

Myslimanët sot festojnë Fitër Bajramin

Myslimanët sot festojnë Fitër Bajramin

Shkup, 25 qershor 2015 (MIA) - Myslimanët në Republikën e Maqedonisë, si dhe e tërë bota islame, sot... më tepër...

Mesazhi i Reis ul Ulemasë së BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi, me rastin e Bajramit të Ramazanit

Mesazhi i Reis ul Ulemasë së BFI-së, H. Sulejman ef. Rexhepi, me rastin e Bajramit të Ramazanit

Shkup, 24 qershor 2017 (MIA) - Kryetari i Bashkësisë fetare islame në Maqedoni, Sulejan efendi Rexhe... më tepër...

Të krishterët festojnë ditën e dytë të Pashkëve

Të krishterët festojnë ditën e dytë të Pashkëve

Shkup, 17 prill 2017 (MIA) - Besimtarët ortodoksë dhe katolikë sot e festojnë ditën e dytë të Pashkë... më tepër...

Të krishterët festojnë Pashkët

Të krishterët festojnë Pashkët

Shkup, 16 prill 2017 (MIA) - Besimtarët ortodoksë dhe katolikë sot e festojnë festën më të madhe kri... më tepër...

Urim për Pashkët nga Komisioni për marrëdhënie me bashkësitë fetare deri tek besimtarët ortodoks

Urim për Pashkët nga Komisioni për marrëdhënie me bashkësitë fetare deri tek besimtarët ortodoks

Shkup, 15 prill 2017 (MIA) - Komisioni për marrëdhënie me bashkësitë fetare dhe grupet religjioze me... më tepër...

Urim për pashkët nga peshkopi i Shkupit dhe ekzarku u Apostolit në Maqedoni, Kiro Stojanov

Urim për pashkët nga peshkopi i Shkupit dhe ekzarku u Apostolit në Maqedoni, Kiro Stojanov

Shkup, 14 prill 2017 (MIA) - Peshkopi dhe ekzarku i Apostulit në Maqedoni, Kiro Stojanov me rastin e... më tepër...

Telegram urimi nga Nevzat Bejta me rastin e festës së Sulltan Novruzit

Telegram urimi nga Nevzat Bejta me rastin e festës së Sulltan Novruzit

Gostivar, 22 mars 2017 (MIA) - Telegram urimi nga kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta për ... më tepër...

Promovim i monografisë "Ditët e Shën Nënës Terezë"

Promovim i monografisë "Ditët e Shën Nënës Terezë"

Shkup, 21 shkurt 2017 (MIA) - Monografia "Ditët e Shën Nënës Terezë" sot do të promovohet në Shtëpin... më tepër...

Boban Pavllovski e kapi kryqin në Shkup

Boban Pavllovski e kapi kryqin në Shkup

Shkup, 19 janar 2017 (MIA) - Boban Pavllovski nga Ohrit e ka kapur Kryqin e shenjtë në lumin Vardar ... më tepër...

Besimtarët ortodoksë e festojnë Ujin e Bekuar

Besimtarët ortodoksë e festojnë Ujin e Bekuar

Shkup, 19 janar 2017 (MIA) - Besimtarët ortodoksë sot e festojnë festën e madhe krishtere – Uji i Be... më tepër...

Krishterët ortodoks festojnë Krishtlindjet

Krishterët ortodoks festojnë Krishtlindjet

Shkup, 7 janar 2016 (MIA) - Besimtarët ortodoks në Maqedoni sot e festojnë lindjen e Krishtit - Kris... më tepër...