• A-
  • A
  • A+
E enjte, 19 Tetor 2017, 

Financa

Tevdovski për Blumberg: Trende pozitive për ekonominë e Maqedonisë në tregjet globale

Tevdovski për Blumberg: Trende pozitive për ekonominë e Maqedonisë në tregjet globale

Shkup, 18 tetor 2017 (MIA) - Ekonomia e Maqedonisë gjatë vitit të ardhshëm do të shënojë shkallë më ... më tepër...

 
Tevdovski: Deficiti buxhetor për vitin 2018 do të jetë nën 2,9 për qind të BPV-së

Tevdovski: Deficiti buxhetor për vitin 2018 do të jetë nën 2,9 për qind të BPV-së

Shkup, 18 tetor 2017 (MIA) - Qeveria planifikon ta zvogëlojë deficitin buxhetor për vitin 2018 nën 2... më tepër...

Tevdovski: Aktivisht punojmë për lidhjen e firmave vendore dhe të huaja

Tevdovski: Aktivisht punojmë për lidhjen e firmave vendore dhe të huaja

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Qasja transparente dhe e ndershme e Qeverisë, si dhe afrimi drejt NATO-... më tepër...

Tevdovski: Ekonomia e Maqedonisë do të rimëkëmbet dhe do të ecë përpara

Tevdovski: Ekonomia e Maqedonisë do të rimëkëmbet dhe do të ecë përpara

Uashington, 14 tetor 2017 (MIA) - Jostabiliteti politik ndikoi për rënien e rritjes ekonomike, por ë... më tepër...

BPRM: Sektori i ndërtimtarisë dhe tregtisë me lëvizje më të volitshme në tremujorin e tretë

BPRM: Sektori i ndërtimtarisë dhe tregtisë me lëvizje më të volitshme në tremujorin e tretë

Shkup, 12 tetor 2017 (MIA) - Komiteti për Politikë Monetare Operative të Bankës Popullore të RM-së v... më tepër...

MF: Paga minimale do të paguhet në pajtim me ligjin dhe kërkesën e përdoruesve të buxhetit

MF: Paga minimale do të paguhet në pajtim me ligjin dhe kërkesën e përdoruesve të buxhetit

Shkup, 10 tetor 2017 (MIA) - Ministria e Financave sot njoftoi se pagesa e pagës minimale në sektori... më tepër...

BPRM lëshoi në qarkullim katër monedha të reja për qëllime koleksioni

BPRM lëshoi në qarkullim katër monedha të reja për qëllime koleksioni

Shkup, 6 tetor 2017 (MIA) - Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë lëshoi dhe vuri në qarkullim ... më tepër...

Tevdovski: Kthimi i TVSH-së seriozisht kthehet pa favorizim të firmave

Tevdovski: Kthimi i TVSH-së seriozisht kthehet pa favorizim të firmave

Dellçevë, 6 tetor 2017 (MIA) - Kthimi i TVSH-së në mënyrë serioze paguhet në firma, injektohet likui... më tepër...

Një delegacion i Doganës së Kroacisë për vizitë në Maqedoni

Një delegacion i Doganës së Kroacisë për vizitë në Maqedoni

Shkup, 2 tetor 2017 (MIA) - Një delegacion i Drejtorisë Doganore të Republikës së Kroacisë i kryesua... më tepër...

Dëmshpërblimi nga aksidenti në Slloveni do të mund të merret pas kthimit në Maqedoni

Dëmshpërblimi nga aksidenti në Slloveni do të mund të merret pas kthimit në Maqedoni

Shkup, 28 shtator 2017 (MIA) - Grumbullim më i shpejtë i dokumenteve dhe informacioneve të nevojshme... më tepër...

BPRM lëshoi në qarkullim monedha me "Besim, Shpresë, Dashuri dhe e ëma e tij Sofia" dhe "Rrota e fatit"

BPRM lëshoi në qarkullim monedha me "Besim, Shpresë, Dashuri dhe e ëma e tij Sofia" dhe "Rrota e fatit"

Shkup, 28 shtator 2017 (MIA) - Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë vendosi të lëshojë në qark... më tepër...

BPRM: Kriza politike dhe ekonomia e ngadalësuar e zvogëluan aktivitetin në banka

BPRM: Kriza politike dhe ekonomia e ngadalësuar e zvogëluan aktivitetin në banka

Shkup, 28 shtator 2017 (MIA) - Bankat në kuartalin e parë të këtij viti kanë vërejtur aktivitet më t... më tepër...

Informacione më të shpejta dhe kompensim më efikas për dëmet gjatë aksidentit për shoferët nga Maqedonia dhe Sllovenia

Informacione më të shpejta dhe kompensim më efikas për dëmet gjatë aksidentit për shoferët nga Maqedonia dhe Sllovenia

Shkup, 28 shtator 2017 (MIA) - Pjesëmarrësit në komunikacion gjatë aksidentit në Maqedoni dhe Sllove... më tepër...

Kthehen 491 milionë denarë për bono të thesarit të lëshuara paraprakisht

Kthehen 491 milionë denarë për bono të thesarit të lëshuara paraprakisht

Shkup, 27 shtator 2017 (MIA) - Ministria e Financave sot, në bazë të bonove të thesarit të skaduara ... më tepër...

Bogov: Kriza politike shkaktoi rënie më të madhe ekonomike nga e pritura

Bogov: Kriza politike shkaktoi rënie më të madhe ekonomike nga e pritura

Sarajevë, 24 shtator 2017 (MIA) - Kriza e vazhduar politike i ka shkaktuar dëme serioze ekonomisë së... më tepër...

Rritje minimale e kredive në gusht, më të përfaqësuar konsumatorët

Rritje minimale e kredive në gusht, më të përfaqësuar konsumatorët

Shkup, 22 shtator 2017 (MIA) - Gjatë muajit të kaluar kreditë shënojnë rritje minimale mujore. Tek a... më tepër...

KLV: Komisioni vepron tërësisht në mënyrë të përgjegjshme dhe profesionale në ofertën për marrjen e "Makpetrol"-it

KLV: Komisioni vepron tërësisht në mënyrë të përgjegjshme dhe profesionale në ofertën për marrjen e "Makpetrol"-it

Shkup, 21 shtator 2017 (MIA) - Oferta për marrje të "Makpetrol"-it SHA Shkup dhënë nga "Ballkan Petr... më tepër...