• A-
  • A
  • A+
E martë, 24 Tetor 2017, 

Biznes

Inxhinierët evropianë në tubim në Shkup

Inxhinierët evropianë në tubim në Shkup

Shkup, 21 tetor 2017 (MIA) - Shkupi sot është nikoqir i Asamblesë së 14-të të përgjithshme të Asocia... më tepër...

 
Asamble e përgjithshme e inxhinierëve evropianë në Shkup

Asamble e përgjithshme e inxhinierëve evropianë në Shkup

Shkup, 21 tetor 2017 (MIA) - Shkupi sot është organizator i Asamblesë së 14-të të përgjithshme të As... më tepër...

Shënohet jubileu 50 vjet nga çeliku i Maqedonisë

Shënohet jubileu 50 vjet nga çeliku i Maqedonisë

Shkup, 20 tetor 2017 (MIA) - Jubileu 50 vjet nga prodhimtaria e çelikut të Maqedonisë dhe 20 vjet ng... më tepër...

Vetëm 20 për qind e kompanive vendore që kanë ueb faqe mundësojnë shitje online

Vetëm 20 për qind e kompanive vendore që kanë ueb faqe mundësojnë shitje online

Shkup, 20 tetor 2017 (MIA) - Rreth 49 për qind e subjekteve afariste në Maqedoni kanë ueb faqe. Prej... më tepër...

Paga mesatare neto në gusht 22.912 denarë

Paga mesatare neto në gusht 22.912 denarë

Shkup, 20 tetor 2017 (MIA) - Paga mesatare mujore neto e paguar për punëtor në gusht ka qenë 22,912 ... më tepër...

Enekod" pronar i ri "Feni", të gjithë punëtorët mbeten

Enekod" pronar i ri "Feni", të gjithë punëtorët mbeten

Kavadar, 20 tetor 2017 (MIA)  - "Feni industri" fitoi pronar të ri - kompania bullgare "Enekod", nuk... më tepër...

Projekte të mëdha infrastrukturore për lëvizje të lirë dhe të shpejtë në rajon, porositën nga SAMIT-i 100

Projekte të mëdha infrastrukturore për lëvizje të lirë dhe të shpejtë në rajon, porositën nga SAMIT-i 100

Shkup, 20 tetor 2017 (MIA) - Në ngjarjen e gjashtë vjetore të SAMIT-it 100 për liderët e biznesit të... më tepër...

Nga 25 deri më 29 tetor mbahet edicioni i 43-të i panairit ndërkombëtar TEHNOMA

Nga 25 deri më 29 tetor mbahet edicioni i 43-të i panairit ndërkombëtar TEHNOMA

Shkup, 19 tetor 2017 (MIA) - Në organizim të Panairit të Shkupit nga data 25 deri 27 të këtij muaji ... më tepër...

Kompanitë kërkojnë gjendje politike stabile që të investojnë

Kompanitë kërkojnë gjendje politike stabile që të investojnë

Shkup, 18 tetor 2017 (MIA) - Turbulencat politike në shtet gjatë dy viteve të fundit ndikuan në sigu... më tepër...

Invest Macedonia në Shqipëri, treg të përbashkët për investimet, tregtinë dhe turizmin

Invest Macedonia në Shqipëri, treg të përbashkët për investimet, tregtinë dhe turizmin

Shkup, 18 tetor 2017 (MIA) - Zëvendësdrejtori Ekzekutiv i Invest Macedonia dhe bashkëpunëtorët e tij... më tepër...

Maqedonia në biznes panairin ndërkombëtar WESTM dhe prizmin turistik në Beograd

Maqedonia në biznes panairin ndërkombëtar WESTM dhe prizmin turistik në Beograd

Beograd, 17 tetor 2017 (MIA) - Maqedonia me kapacitete të hoteleve dhe kapaciteteve hotelierike u pr... më tepër...

Samit 100: Përmes bashkëpunimit të përforcuar ekonomik deri në standard më të lartë jetese të qytetarëve në rajon

Samit 100: Përmes bashkëpunimit të përforcuar ekonomik deri në standard më të lartë jetese të qytetarëve në rajon

Shkup, 17 tetor 2017 (MIA) - Përforcimi i bashkëpunimit midis vendeve të Ballkanit Perëndimor, para ... më tepër...

Investim të ri dhe punësime të reja në Maqedoni paralajmëron kompania britanike SoPro

Investim të ri dhe punësime të reja në Maqedoni paralajmëron kompania britanike SoPro

Shkup, 17 tetor 2017 (MIA) - Investim plotësues prej katër milionë dollarësh amerikanë dhe 30 vende ... më tepër...

SAMIT 100: Memorandum për bashkëpunim afarist dhe avancim të konkurrencës në Ballkanin Perëndimor

SAMIT 100: Memorandum për bashkëpunim afarist dhe avancim të konkurrencës në Ballkanin Perëndimor

Shkup, 17 tetor 2017 (MIA) - Platforma rajonale SAMIT 100 dhe Forumi Investues i Odave të gjashtë ve... më tepër...

Mbi 500 kërkesa për shfrytëzim të pushimit falas, afati deri më 31 tetor

Mbi 500 kërkesa për shfrytëzim të pushimit falas, afati deri më 31 tetor

Shkup, 17 tetor 2017 (MIA) - Mbi 500 qytetarë kanë shprehur interes për shfrytëzim të masës qeverita... më tepër...

Takim i ministrave Shapuriq dhe Nurkoviq

Takim i ministrave Shapuriq dhe Nurkoviq

Shkup, 17 tetor 2017 (MIA) - Mundësitë për përmirësimin e bashkëpunimit ekonomik mes Maqedonisë dhe ... më tepër...

Kryeministrat e rajonit mysafirë në Samitin 100

Kryeministrat e rajonit mysafirë në Samitin 100

Shkup, 17 tetor 2017 (MIA) - Katër kryeministra nga rajoni do të jenë pjesëmarrës në panelin me temë... më tepër...

Mozaik

Nju-Jork: Filloi hetimi për kompaninë "Vajnstin"

Prokurori publik i shtetit federeal amerikan të Nj...

Londër, sfilatë modeste me hixhab (video)

Shtatë stiliste kanë prezantuar koleksionet e tyre...

Rita Ora lanson këngën e re ‘Anywhere’ (video)

Rita ende nuk ka mundur që të lansojë albumin e dy...

Peshkaqeni dhelpër bie në rrjetat e peshkatarëve të Orikumit

Një specie e rrallë peshkaqeni për brigjet detare ...

Publikohen letrat e Obamas për ish-të dashurën

Letrat personale të Barak Obama, që ai i ka shkrua...