• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 21 Shkurt 2018, 

Telekomunikime

Ndalesë për automjetet e rënda transportuese në kalimet Strazhë dhe Mavrovë për shkak të borës

Ndalesë për automjetet e rënda transportuese në kalimet Strazhë dhe Mavrovë për shkak të borës

Shkup, 21 shkurt 2018 (MIA) - Për shkak të reshjeve intensive të borës në qafën malore Strazhë nga o... më tepër...

 
Ndalesë për automjetet e rënda transportuese në vendkalimin malor Mavrovë për shkak të borës

Ndalesë për automjetet e rënda transportuese në vendkalimin malor Mavrovë për shkak të borës

Shkup, 21 shkurt 2018 (MIA) - Për shkak të reshjeve intensive të borës në vendkalimin malor Mavrovë ... më tepër...

Për shkak të borës ndalesë për qarkullim të automjeteve të rënda transportuese në Strazhë

Për shkak të borës ndalesë për qarkullim të automjeteve të rënda transportuese në Strazhë

Shkup, 20 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet kryesisht në rrugë të... më tepër...

KRSKRR: Mbi 60 për qind e shoferëve përdorin telefon celular derisa drejtojnë automjetin

KRSKRR: Mbi 60 për qind e shoferëve përdorin telefon celular derisa drejtojnë automjetin

Shkup, 20 shkurt 2018 (MIA) - Përdorimi i telefonit celular derisa shoferi drejton automjetin motori... më tepër...

Sezonin e ardhshëm linjë e drejtpërdrejt ajrore në relacionin Stamboll - Ohër

Sezonin e ardhshëm linjë e drejtpërdrejt ajrore në relacionin Stamboll - Ohër

Ohër, 16 shkurt 2018 (MIA) - Kompania turke e buxhetit të ulët "Onur Er" për sezonin e ardhshëm turi... më tepër...

Është normalizuar komunikacioni në rrugën Kumanovë - Kriva Pallankë

Është normalizuar komunikacioni në rrugën Kumanovë - Kriva Pallankë

Shkup, 13 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugën magjistrale Kriva Pallankë - Kumanovë afër fsh... më tepër...

Normalizohet komunikacioni në rrugën Prilep-Gradsko, në ndërprerje aksi Koçan-Makedonska Kamenicë

Normalizohet komunikacioni në rrugën Prilep-Gradsko, në ndërprerje aksi Koçan-Makedonska Kamenicë

Shkup, 12 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugën rajonale Prilep-Gradsko në vendin e quajtur "Z... më tepër...

Bllokohen fshatrat Malinë, Brezë dhe Tanushë

Bllokohen fshatrat Malinë, Brezë dhe Tanushë

Shkup, 12 shkurt 2018 (MIA) - Aksi rrugor i cili të çon në fshatrat Malinë, Brezë dhe Tanushë në kom... më tepër...

Trafiku po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa, është ulur dukshmëria në rrugën Mavrovë - Hanet e Mavrovës

Trafiku po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa, është ulur dukshmëria në rrugën Mavrovë - Hanet e Mavrovës

Shkup, 7 shkurt 2018 (MIA) - Trafiku në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa në p... më tepër...

Ndryshohet regjimi i trafikut për Ujin e bekuar në Shkup

Ndryshohet regjimi i trafikut për Ujin e bekuar në Shkup

Shkup, 18 janar 2018 (MIA) - Regjim i veçantë i trafikut në disa rrugë në qendër të Shkupit, si dhe ... më tepër...

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, reshje të dobëta të borës në Kodër të Diellit

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, reshje të dobëta të borës në Kodër të Diellit

Shkup, 17 janar 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa.... më tepër...

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, borë e dobët në Kodrën e Diellit, Mavrovë dhe Strazhë

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, borë e dobët në Kodrën e Diellit, Mavrovë dhe Strazhë

Shkup, 13 janar 2018 (MIA) - Komunikacioni nëpër rrugët shtetërore në vend po zhvillohet nëpër rrugë... më tepër...

Për shkak të aksidentit në ndërprerje aksi Kumanovë-Likovë, mjegull në një pjesë të rrugëve

Për shkak të aksidentit në ndërprerje aksi Kumanovë-Likovë, mjegull në një pjesë të rrugëve

Shkup, 12 janar 2018 (MIA) - Për shkak të aksidentit të trafikut në ndërprerje është komunikacioni n... më tepër...

Shikueshmëri e zvogëluar në aksin rrugor Tetovë - fshati Gajre dhe në qafën malore Strazhë

Shikueshmëri e zvogëluar në aksin rrugor Tetovë - fshati Gajre dhe në qafën malore Strazhë

Shkup, 10 janar 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët në vend po zhvillohet nëpër rrugë vende-vende t... më tepër...

Qarkullimi zhvillohet nëpër rrugë të thata dhe vende-vende të lagështa në vendet malore

Qarkullimi zhvillohet nëpër rrugë të thata dhe vende-vende të lagështa në vendet malore

Shkup, 7 janar 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët në vend po zhvillohet nëpër rrugë të thata në ve... më tepër...

Sivjet 122 të vdekur në 7.330 aksidente rrugore në Maqedoni

Sivjet 122 të vdekur në 7.330 aksidente rrugore në Maqedoni

Shkup, 22 dhjetor 2017 (MIA) - Për shkak të mosrespektimit të rregullave për kufizim të shpejtësisë ... më tepër...

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, në viset më të larta borë

Komunikacioni nëpër rrugë të lagështa, në viset më të larta borë

Shkup, 10 dhjetor 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugë po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa, ndërsa ... më tepër...