• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 20 Janar 2018, 

Bujqësi

Hiqet kushti që bujqit t'i shlyejnë obligimet ndaj DAP-së që të marrin subvencione

Hiqet kushti që bujqit t'i shlyejnë obligimet ndaj DAP-së që të marrin subvencione

Shkup, 17 janar 2018 (MIA) - Bujqit tani nuk do të jenë të obliguar së pari t'i shlyejnë obligimet n... më tepër...

 
Rritet çmimi blerës i duhanit - 214,8 denarë për kilogram

Rritet çmimi blerës i duhanit - 214,8 denarë për kilogram

Shkup, 17 janar 2017 (MIA) - Çmimi blerës mesatar i duhanit nga rendimenti i vitit 2017 arriti 214,8... më tepër...

Bujqit kërkojnë kalendar për subvencionim dhe komunikim më të mirë me Agjencinë pagesore

Bujqit kërkojnë kalendar për subvencionim dhe komunikim më të mirë me Agjencinë pagesore

Shkup, 16 janar 2018 (MIA) - Blerje intervente, "naftë e gjelbër", ndërtim i objekteve, themelim i f... më tepër...

Bujqit dhe biznesmenët në takim në MBPEU për subvencionet

Bujqit dhe biznesmenët në takim në MBPEU për subvencionet

Shkup, 16 janar 2018 (MIA) - Në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave sot shqy... më tepër...

Në Maqedoni nuk është importuar ushqimi për fëmijë eko-qull  që i tërheq marketi "DM"

Në Maqedoni nuk është importuar ushqimi për fëmijë eko-qull që i tërheq marketi "DM"

Shkup, 10 janar 2018 (MIA) - Zinxhiri gjerman i dyqaneve "Drogeri Markt" (DM) solli vendim në mënyrë... më tepër...

AUV: I është marrë licenca për eksport të mishit një kompanie braziliane

AUV: I është marrë licenca për eksport të mishit një kompanie braziliane

Shkup, 6 janar 2018 (MIA) - Kompanisë braziliane Seara Alimentos LTDA, e cila eksporton mish edhe në... më tepër...

Komiteti për bujqësi dhe siguri të ushqimit do t'i ndjekë masat dhe projektet në agrosektor

Komiteti për bujqësi dhe siguri të ushqimit do t'i ndjekë masat dhe projektet në agrosektor

Shkup, 5 janar 2018 (MIA) - Nuk hiqet Agjencia për ushqim dhe veterinari, as që bëhet diçka me inger... më tepër...

U formua Komiteti për bujqësi dhe siguri të ushqimit

U formua Komiteti për bujqësi dhe siguri të ushqimit

Shkup, 5 janar 2018 (MIA) - Qeveria solli vendim të formojë Komitet për bujqësi dhe siguri të ushqim... më tepër...

Edhe sot kërkesa për subvencione për prodhimtari organike, rrush vere, kopshtari dhe pemëtari

Edhe sot kërkesa për subvencione për prodhimtari organike, rrush vere, kopshtari dhe pemëtari

Shkup, 25 dhjetor 2017 (MIA) - Prodhuesit e ushqimit organik edhe sot mund të dorëzojnë kërkesa për ... më tepër...

Nivelet e lumenjve nën mesataren për muajin dhjetor

Nivelet e lumenjve nën mesataren për muajin dhjetor

Shkup, 23 dhjetor 2017 (MIA) - Nivelet e ujërave të lumenjve janë nën mesataren për muajin dhjetor, ... më tepër...

Punëtori për prodhimtari organike

Punëtori për prodhimtari organike

Shkup, 23 dhjetor 2017 (MIA) - Politika për prodhimtari organike, aktivitete postberberike dhe masa ... më tepër...

Është tërhequr ushqimi për foshnje "Laktalis"

Është tërhequr ushqimi për foshnje "Laktalis"

Shkup, 21 dhjetor 2017 (MIA) - Tërhiqen ushqimi për foshnjat me emrin tregtar Picot SL. dhe prodhime... më tepër...

Nivele më të larta të ujit në disa lumenj, liqenet në kuadër të mesatares

Nivele më të larta të ujit në disa lumenj, liqenet në kuadër të mesatares

Shkup, 16 dhjetor 2017 (MIA) - Niveli i Vardarit afër Velesit dhe afër Demir Kapisë është mbi mesata... më tepër...

Deri më 25 dhjetor parashtrim të kërkesave për mbështetje të prodhimit organik

Deri më 25 dhjetor parashtrim të kërkesave për mbështetje të prodhimit organik

Shkup, 14 dhjetor 2017 (MIA) - Deri më 25 dhjetor zgjat afati për dorëzimin e kërkesave për mbështet... më tepër...

Nikollovski: Me ndryshime ligjore, shtatë milionë euro më shumë para tek bujqit

Nikollovski: Me ndryshime ligjore, shtatë milionë euro më shumë para tek bujqit

Shkup, 14 dhjetor 2017 (MIA) - Rreth 65.000 bujqve të cilët realizojnë të ardhura deri në një milion... më tepër...

Oda Veterinere e dënon helmimin e qenve dhe kërkon zgjidhje sistematike të problemit

Oda Veterinere e dënon helmimin e qenve dhe kërkon zgjidhje sistematike të problemit

Shkup, 13 dhjetor 2017 (MIA) - Oda Veterinere e Republikës së Maqedonisë sot edhe zyrtarisht reagoi ... më tepër...

Nikollovski për përforcim urgjent të kapaciteteve të Agjencisë Pagesore

Nikollovski për përforcim urgjent të kapaciteteve të Agjencisë Pagesore

Shkup, 12 dhjetor 2017 (MIA) - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave Lupço Nikol... më tepër...

Mozaik

Dua Lipa, këngëtarja më e nominuar e të gjitha kohërave nga Brit Awards

Dua Lipa është këngëtarja e parë femër, pas Adele ...

Xhaka firmosi kontratën e martesës

Dje në Londër është kurorëzuar me martesë lidhja e...

Vetura e vitit 1920 sot kushton 1 milion euro

Një Alfa Romeo e vjetër, e harruar prej dekadash n...

Fshati më i ftohtë në botë thyen rekordet

Fshati më i ftohtë në botë, Oymyakon në Siberi, ka...

Ndërron jetë këngëtarja e "The Cranberries"

Në moshën 46-vjeçare sot në Londër në mënyrë të pa...