• A-
  • A
  • A+
E enjte, 19 Tetor 2017, 

Energji

MEPSO duhet BERZH-it t'i paguajë penale prej pothuajse 800.000 euro për projekte të parealizuara

MEPSO duhet BERZH-it t'i paguajë penale prej pothuajse 800.000 euro për projekte të parealizuara

Shkup, 19 tetor 2017 (MIA) - SHA MEPSO duhet t'i paguajë penale Bankës Evropiane për Ripërtëritje dh... më tepër...

 
Diseli dhe Eurosuper 95 lirohen për gjysëm denar

Diseli dhe Eurosuper 95 lirohen për gjysëm denar

Shkup, 16 tetor 2017 (MIA) - Çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95, diselit  EURODISEL (D-E V... më tepër...

MEPSO e modernizoi  pajisjen në TS "Struga"

MEPSO e modernizoi pajisjen në TS "Struga"

Shkup, 13 tetor 2017 (MIA) - MEPSO kreu rivitalizim të pajisjes të tensionit të lartë në 110/h kilov... më tepër...

SHA ELEM në ankand publik bleu 29,7 gigavat orë energji elektrike

SHA ELEM në ankand publik bleu 29,7 gigavat orë energji elektrike

Shkup, 10 tetor 2017 (MIA) - SH.A ELEM bleu 29.7 gigavatë orë energji elektrike me çmim mesatar prej... më tepër...

Pa energji elektrike disa pjesë të Kisella Vodës, Karposhit, Sarajit, Shto Orizares dhe Gjorçe Petrovit

Pa energji elektrike disa pjesë të Kisella Vodës, Karposhit, Sarajit, Shto Orizares dhe Gjorçe Petrovit

Shkup, 8 tetor 2017 (MIA) - Për shkak të zbatimit të ndërhyrjeve teknike nesër pa energji elektrike ... më tepër...

Fillon sezoni ngrohës në Shkup

Fillon sezoni ngrohës në Shkup

Shkup, 7 tetor 2017 (MIA) - Qytetarët e Shkupit të cilët janë të kyçur në sistemin për ngrohje qendr... më tepër...

Qytetarët e Shkupit prej nesër me ngrohje qendrore

Qytetarët e Shkupit prej nesër me ngrohje qendrore

Shkup, 6 tetor 2017 (MIA) - Qytetarët e Shkupit të cilët janë të kyçur në sistemin për ngrohje qendr... më tepër...

ELEM do të shpallë thirrje për furnizim të 29,7 gigavat orë energji elektrike

ELEM do të shpallë thirrje për furnizim të 29,7 gigavat orë energji elektrike

Shkup, 5 tetor 2017 (MIA) - SH ELEM gjatë ditës së sotme do të shpallë thirrje, ndërsa të martën më ... më tepër...

EDS kërkoi që me marrëveshje të shkëputet kontrata me MEPSO-n

EDS kërkoi që me marrëveshje të shkëputet kontrata me MEPSO-n

Shkup, 5 tetor 2017 (MIA) - EDS kërkoi që me marrëveshje të shkëputet kontrata me SHA MEPSO për furn... më tepër...

Kompania amerikane e naftës "Galf oil" hyri në tregun e Maqedonisë

Kompania amerikane e naftës "Galf oil" hyri në tregun e Maqedonisë

Shkup, 4 tetor 2017 (MIA) - Brendi amerikan për prodhim të naftës dhe derivateve të naftës Galf prej... më tepër...

Pompa e parë e benzinës e "Galf oil" në Maqedoni

Pompa e parë e benzinës e "Galf oil" në Maqedoni

Shkup, 4 tetor 2017 (MIA) - Në Shkup sot do të hapet pompa e parë e benzinës e brendit amerikan "Gal... më tepër...

Dizeli shtrenjtohet, benzinat me çmime të njëjta

Dizeli shtrenjtohet, benzinat me çmime të njëjta

Shkup, 2 tetor 2017 (MIA) - Dizel derivatet nga sonte në mesnatë shtrenjtohen për dy denarë për litë... më tepër...

Çmimi mesatar i shitjes me pakicë i energji elektrike për amvisëritë më i ulët se vjet

Çmimi mesatar i shitjes me pakicë i energji elektrike për amvisëritë më i ulët se vjet

Shkup, 29 shtator 2017 (MIA) - Në gjashtë muajt e parë të vitit çmimi mestar me pakicë i energjisë e... më tepër...

Nënshkrim të marrëveshjes për revitalizim të TS "Dubrovë"

Nënshkrim të marrëveshjes për revitalizim të TS "Dubrovë"

Shkup, 29 shtator 2017 (MIA) - SHA MEPSO dhe Konsorciumi "Simens dhe Siskon sot në Qeveri do të nëns... më tepër...

Pa energji elektrike nesër disa pjesë të Qendrës, Aerodromit, Butelit, Petrovecit dhe Karposhit

Pa energji elektrike nesër disa pjesë të Qendrës, Aerodromit, Butelit, Petrovecit dhe Karposhit

Shkup, 28 shtator 2017 (MIA) - Pa energji elektrike nesër do të mbesin disa pjesë të komunës Qendër,... më tepër...

ELEM çdo ditë do të publikojë të dhëna për nivelin e Liqenit të Ohrit

ELEM çdo ditë do të publikojë të dhëna për nivelin e Liqenit të Ohrit

Shkup, 27 shtator 2017 (MIA) - SHA "Elektranat e Maqedonisë" në drejtim të sigurimit të transparencë... më tepër...

Anulohet tenderi për furnizim të rripave të gomës për nevojat e TEC Manastir

Anulohet tenderi për furnizim të rripave të gomës për nevojat e TEC Manastir

Shkup, 26 shtator 2017 (MIA) - SHA ELEM sot njoftoi se është anuluar tenderi për blerjen e rripave t... më tepër...