• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 24 Shkurt 2018, 

Republikë

Në SHF “Bashkimi” - Gostivar, u mbajtën gara në shah

Në SHF “Bashkimi” - Gostivar, u mbajtën gara në shah

Gostivar, 23 shkurt 2018 (MIA) - Nxënësit e shkollës fillore "Bashkimi" në Gostivar kanë zhvilluar g... më tepër...

 
Ahmedovski, Ibraimovski dhe Taravari për vizitë në lagjen rome "Dupka" në Gostivar

Ahmedovski, Ibraimovski dhe Taravari për vizitë në lagjen rome "Dupka" në Gostivar

Shkup, 23 shkurt 21018 (MIA) - Ministri pa dikaster Aksell Ahmedovski dhe kryetari i Partisë për ema... më tepër...

Bogdanoviq dhe esnafi në Çarshinë e vjetër të Shkupit nënshkruan Memorandum për bashkëpunim

Bogdanoviq dhe esnafi në Çarshinë e vjetër të Shkupit nënshkruan Memorandum për bashkëpunim

Shkup, 23 shkurt 2018 (MIA) - Komuna Qendër dhe esnafi i Çarshisë së Vjetër të Shkupit nënshkruan Me... më tepër...

Taravari: Ingerencat e marra janë qerim hesapi politik në dobi të BDI-së

Taravari: Ingerencat e marra janë qerim hesapi politik në dobi të BDI-së

Gostivar, 22 shkurt 2018 (MIA) - Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari konsideron se "mar... më tepër...

Shilegov: Fillon procesi i çmontimit të projektit "Shkupi 2014"

Shilegov: Fillon procesi i çmontimit të projektit "Shkupi 2014"

Shkup, 22 shkurt 2018 (MIA) - Në Qytetin e Shkupit nuk do të tolerohet më tutje paligjshmëria dhe ve... më tepër...

Ambasadori i Shqipërisë Fatos Reka për vizitë në Gostivar

Ambasadori i Shqipërisë Fatos Reka për vizitë në Gostivar

Gostivar, 22 shkurt 2018 (MIA) - Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Maqedoni, Fatos Reka gjatë... më tepër...

Komuna Qendër: Përmedorja e Qoses ishte ndërtim pa leje

Komuna Qendër: Përmedorja e Qoses ishte ndërtim pa leje

Shkup, 22 shkurt 2018 (MIA) - Lidhur me mënjanimin e përmendores së Andon Janev Qoses prej para Gjyk... më tepër...

Euroambasadori Zhbogar për vizitë në Dibër

Euroambasadori Zhbogar për vizitë në Dibër

Dibër, 21 shkurt 2018 (MIA) - Si pjesë e fushatës "BE për Ty" sot për vizitë në Dibër ishte shefi i ... më tepër...

Në Gostivar debat publik me OJQ-të

Në Gostivar debat publik me OJQ-të

Gostivar, 21 shkurt 2018 (MIA) - Komuna e Gostivarit është përzgjedhur si një nga pilot-komunat ku f... më tepër...

Fazliu: Qeveria do t'i tejkalojë dallimet midis komunave shqiptare dhe atyre maqedonase

Fazliu: Qeveria do t'i tejkalojë dallimet midis komunave shqiptare dhe atyre maqedonase

Shkup, 21 shkurt 2018 (MIA) - Ministri i Vetëqeverisjes Lokale Suhejl Fazliu sot deklaroi se Qeveria... më tepër...

Fazliu: Të gjithë qytetarët duhet të kenë qasje deri te shërbimet e barabarta publike

Fazliu: Të gjithë qytetarët duhet të kenë qasje deri te shërbimet e barabarta publike

Shkup, 21 shkurt 2018 (MIA) - Qëllimi i Ministrisë së Vetëqeverisjes Lokale është që të krijohen kus... më tepër...

Komuna e Gostivarit do të intervenojë në ndalimin e rrëshqitjes të dheut në Reçan

Komuna e Gostivarit do të intervenojë në ndalimin e rrëshqitjes të dheut në Reçan

Gostivar, 21 shkurt 2018 (MIA) - Pasojat nga rrëshqitjet e dheut të cilët u paraqitën në fshatin Reç... më tepër...

Forum për investimet kapitale publike dhe zhvillimin rajonal

Forum për investimet kapitale publike dhe zhvillimin rajonal

Shkup, 21 shkurt 2018 (MIA) - Në Shkup sot do të mbahet forum për investimet kapitale publike dhe zh... më tepër...

Ditë informative për projekte për bashkëpunim tejkufitar të Maqedonisë dhe Bullgarisë

Ditë informative për projekte për bashkëpunim tejkufitar të Maqedonisë dhe Bullgarisë

Shkup, 20 shkurt 2018 (MIA) - Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Suhejl Fazliu sot në Strumicë do ta ... më tepër...

Kryetari Çairit, mjetet për furnizim me automjet udhëtimi i dedikon për bamirësi

Kryetari Çairit, mjetet për furnizim me automjet udhëtimi i dedikon për bamirësi

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu dhe ekipi i tij kanë vendosu... më tepër...

Qendra Zhupë, Mavrovë dhe Rostushë së bashku për investime të emigrantëve në Turqi

Qendra Zhupë, Mavrovë dhe Rostushë së bashku për investime të emigrantëve në Turqi

Dibër, 19 shkurt 2018 (MIA) - Autoritetet lokale të komunave Qendra Zhupë dhe Mavrovë dhe Rostushë k... më tepër...

Qytetarët e Qendrës do të mund të paraqesin probleme komunale përmes sms dhe vajbër

Qytetarët e Qendrës do të mund të paraqesin probleme komunale përmes sms dhe vajbër

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Qytetarët e Qendrës do të mund të paraqesin probleme komunale në Komun... më tepër...