• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 24 Shkurt 2018, 

Shkup

Një person e ka humbur jetën në fatkeqësi në Radishan

Një person e ka humbur jetën në fatkeqësi në Radishan

Shkup, 22 shkurt 2018 (MIA) - Një person e ka humbur jetën, ndërsa një tjetër është lënduar në fatke... më tepër...

 
Defekti në trafostacion la pa rrymë dhe ujë disa pjesë të Shkupit

Defekti në trafostacion la pa rrymë dhe ujë disa pjesë të Shkupit

Shkup, 22 shkurt 2018 (MIA) - Ekipet e EVN Maqedoni filluan me kyçjen e rrjetit distributiv në disa ... më tepër...

Banorët e Taftalixhes madje nesër do të kenë ujë për shkak të seriozitetit të defektit te "Vero"

Banorët e Taftalixhes madje nesër do të kenë ujë për shkak të seriozitetit të defektit te "Vero"

Shkup, 22 shkurt 2018 (MIA) - Qytetarët në lagjen e Taftalixhes të cilët për shkak të një defekti nu... më tepër...

Pa rrymë elektrike nesër mbeten pjesë nga Qendra dhe fshati Bardovcë

Pa rrymë elektrike nesër mbeten pjesë nga Qendra dhe fshati Bardovcë

Shkup, 22 shkurt 2018 (MIA) - Pa energji elektrike nesër do të mbeten dy rrugë në Komunën Qendër dhe... më tepër...

Disa pjesë të Çairit dhe Shuto Orizarës nesër pa energji

Disa pjesë të Çairit dhe Shuto Orizarës nesër pa energji

Shkup, 21 shkurt 2018 (MIA) - Banorët e locuar në bulevardin "Brigada maqedonase-kosovare", shtëpitë... më tepër...

Disa pjesë të Kisela Vodës, Aerodromit dhe Shuto Orizarës nesër pa energji elektrike

Disa pjesë të Kisela Vodës, Aerodromit dhe Shuto Orizarës nesër pa energji elektrike

Shkup, 20 shkurt 2018 (MIA) - Nga ora 08:30 deri në ora 10:30 nesër do të mbeten konsumatorët e rrug... më tepër...

Autobusi me numër 50 prej sot përsëri do të ndalojë në QTQ

Autobusi me numër 50 prej sot përsëri do të ndalojë në QTQ

Shkup, 16 shkurt 2018 (MIA) - Stacioni i autobusëve në Qendrën Tregtare të Qytetit prej sot  përsëri... më tepër...

Një autobus elektrik për katër deri pesë javë do të qarkullojë nëpër rrugët e Shkupit

Një autobus elektrik për katër deri pesë javë do të qarkullojë nëpër rrugët e Shkupit

Shkup, 16 shkurt 2018 (MIA) - Një autobus elektrik do të fillojë të qarkullojë për katër deri pesë j... më tepër...

Autobusi me numër 50 nga nesër përsëri do të ndalojë në QTQ

Autobusi me numër 50 nga nesër përsëri do të ndalojë në QTQ

Shkup, 16 shkurt 2018 (MIA) - Stacioni i autobusëve në Qendrën Tregtare të Qytetit nga nesër përsëri... më tepër...

Parking falas në garazhin në kate tek "Beko" për shkak të krasitjes së degëve

Parking falas në garazhin në kate tek "Beko" për shkak të krasitjes së degëve

Shkup, 15 shkurt 2018 (MIA) - Ekipet e ndërmarrjeve publike "Parqe dhe gjelbërime" dhe "Parkingu i q... më tepër...

Një pjesë e shfrytëzuesve të Komunës Kisella Vodë sot pa ujë

Një pjesë e shfrytëzuesve të Komunës Kisella Vodë sot pa ujë

Shkup, 15 shkurt 2018 (MIA) - Shfrytëzuesit e rrugës "Pushkinova" në Komunën Kisella Vodë mëngjesin ... më tepër...

Anijet do të zhvendosen nga Vardari për shkaqe sigurie

Anijet do të zhvendosen nga Vardari për shkaqe sigurie

Shkup, 14 shkurt 2018 (MIA) - Dislokimi i paraparë i anijeve, spërkatësve, shatërvanëve dhe shelgjev... më tepër...

Pa energji elektrike pjesë të pesë komunave të Shkupit

Pa energji elektrike pjesë të pesë komunave të Shkupit

Shkup, 14 shkurt 2018 (MIA) - Nga ora 8.30 deri në orën 14.00 nesër pa energjia elektrike do të jetë... më tepër...

Shilegov: Sivjet do të fillojë gazifikimi i pjesëve të cilat nuk janë përfshirë me ngrohjen qendrore

Shilegov: Sivjet do të fillojë gazifikimi i pjesëve të cilat nuk janë përfshirë me ngrohjen qendrore

Shkup, 13 shkurt 2018 (MIA) - Kryetari i Qytetit të Shkupit Petre Shilegov sot deklaroi se pret që s... më tepër...

Disa pjesë të Çairit, Gazi Babës dhe Karposhit nesër pa energji elektrike

Disa pjesë të Çairit, Gazi Babës dhe Karposhit nesër pa energji elektrike

Shkup, 13 shkurt 2018 (MIA) - Konsumatorët e rrugës "Resenska" në Komunën e Çairit nesër nga ora 9:0... më tepër...

Aksioni i madh për pastrimin e Shkupit vazhdon në Karposh

Aksioni i madh për pastrimin e Shkupit vazhdon në Karposh

Shkup, 13 shkurt 2018 (MIA) - Si pjesë e masave afatshkurta të Qytetit të Shkupit për zvogëlimin e n... më tepër...

Pa ujë nesër një pjesë e Gazi Babës dhe Qendrës

Pa ujë nesër një pjesë e Gazi Babës dhe Qendrës

Shkup, 12 shkurt 2018 (MIA) - Shfrytëzuesit e një pjese të TVM-së, një pjese të Kërnjevës, një pjese... më tepër...