• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 24 Mars 2018, 

Maqedoni

Një djalosh gjashtëmbëdhjetëvjeçar është lënduar pasi që kanë dashur ta grabisin

Një djalosh gjashtëmbëdhjetëvjeçar është lënduar pasi që kanë dashur ta grabisin

Shkup, 24 mars 2018 (MIA) -  Në një përpjekje për grabitje, një djalosh 16-vjeçar me një objekt të f... më tepër...

 
Udhëheqësia e MPB-së e hapur për bashkëpunim me Sindikatën e Pavarur të Policisë

Udhëheqësia e MPB-së e hapur për bashkëpunim me Sindikatën e Pavarur të Policisë

Shkup, 24 mars 2018 (MIA) - Udhëheqësia e MPB-së edhe më tej është e hapur për bashkëpunim me përfaq... më tepër...

Zëdhënësi i PASOKU-t: Greqia të shkojë në zgjedhje, nëse Grekët e Pavarur nuk votojnë për marrëveshje për emrin

Zëdhënësi i PASOKU-t: Greqia të shkojë në zgjedhje, nëse Grekët e Pavarur nuk votojnë për marrëveshje për emrin

Athinë, 24 mars 2018 (MIA) - Nëse Grekët e Pavarur nuk votojnë për marrëveshjen për emrin me fqinjin... më tepër...

Inspektimet fitosanitare të Preshevës harmonizohen me orarin e punës

Inspektimet fitosanitare të Preshevës harmonizohen me orarin e punës

Shkup, 24 mars 2018 (MIA) - Inspektimi fitosanitar kufitar  i Serbisë në kalimin Preshevë prej nesër... më tepër...

Mediat greke: Pas takimeve në Vjenë, Dimitrov ndoshta do ta vizitojë Athinën

Mediat greke: Pas takimeve në Vjenë, Dimitrov ndoshta do ta vizitojë Athinën

Athinë, 24 mars 2018 (MIA) - Televizionet greke "Skaj" dhe "Antena" publikuan se shefin i diplomacis... më tepër...

Personazhe mitologjike të Shkupit në ilustrime komike

Personazhe mitologjike të Shkupit në ilustrime komike

Shkup, 24 mars 2018 (MIA) - "Kush dëshiron të vizatojë demonë, perëndi, murtaja, fantazma dhe përbin... më tepër...

Demokracia e Re me kritika deri te Ciprasi për shkak të përgjigjes së pyetjes së korrespondentit të MIA-s nga Brukseli

Demokracia e Re me kritika deri te Ciprasi për shkak të përgjigjes së pyetjes së korrespondentit të MIA-s nga Brukseli

Athinë, 24 mars 2018 (MIA) - Me përgjigjen në pyetjen e korrespondentit të MIA-s nga Brukseli, se dë... më tepër...

Sektori publik pret marrëveshje të re kolektive, K-15 njëra ndër çështjet më të rëndësishme

Sektori publik pret marrëveshje të re kolektive, K-15 njëra ndër çështjet më të rëndësishme

Shkup, 24 mars 2018 (MIA) - Të punësuarit në sektorin publik presin nënshkrimin e marrëveshjes së re... më tepër...

Trafiku pa ndalesa, nëpër rrugë të lagështa

Trafiku pa ndalesa, nëpër rrugë të lagështa

Shkup, 24 mars 2018 (MIA) - Trafiku në rrugët në shtet sot në mëngjes po zhvillohet pa ndalesa, në r... më tepër...

Studentë nga 26 vende në garën e 30-të për të drejtë humanitare ndërkombëtare – “Zhan Pikte”

Studentë nga 26 vende në garën e 30-të për të drejtë humanitare ndërkombëtare – “Zhan Pikte”

Shkup, 24 mars 2018 (MIA) – Ohri është nikoqir i edicionit të 30-të të garës së njohur botërore në t... më tepër...

Mbi 80 lokacione në errësirë si pjesë e Orës së planetit Tokë

Mbi 80 lokacione në errësirë si pjesë e Orës së planetit Tokë

Shkup, 24 mars 2018 (MIA) -  Maqedonia sot në orën 20.30 sipas kohës lokale me shuarjen e dritave në... më tepër...

Komuna Qendër Zhupë do t’u ndihmojë banorëve në zgjidhjen e  çështjeve pronësore-juridike

Komuna Qendër Zhupë do t’u ndihmojë banorëve në zgjidhjen e çështjeve pronësore-juridike

Qendër Zhupë, 24 mars 2018 (MIA) – Komuna Qendër Zhupë si dhe komunat e tjera  në shtet, po përballe... më tepër...

Fillon llogaritja verore e kohës

Fillon llogaritja verore e kohës

Shkup, 24 mars 2018 (MIA) - Me zhvendosjen e akrepave të orës për një orë përpara, prej sonte koha n... më tepër...

Xhaferi në Asamblenë e 138-të të Unionit Interparlamentar në Gjenevë

Xhaferi në Asamblenë e 138-të të Unionit Interparlamentar në Gjenevë

Shkup, 24 mars 2018 (MIA) – Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi prej sot ... më tepër...

Tangi: Franca nga afër i ndjek ngjarjet në Maqedoni

Tangi: Franca nga afër i ndjek ngjarjet në Maqedoni

Shkup, 24 mars 2018 (MIA) – Franca nga afër ndjek çdo gjë që ndodh në Maqedoni dhe e inkurajojmë të ... më tepër...

Dimitrov dhe Koxias i kanë harmonizuar pozicionet para takimit me Nimicin

Dimitrov dhe Koxias i kanë harmonizuar pozicionet para takimit me Nimicin

Shkup, 24 mars 2018 (MIA) - Për zgjidhje me kompromis dhe të drejtë për emrin, e cila do t'i ndërlid... më tepër...

LSDM: VMRO-DPMNE dhe Trajanovski kishin dy mandate për të ndërtuar urë në Vardar

LSDM: VMRO-DPMNE dhe Trajanovski kishin dy mandate për të ndërtuar urë në Vardar

Shkup, 23 mars 2018  VMRO-DPMNE dhe Trajanovski kanë pasur dy mandate për të ndërtuar urë në Vardar... më tepër...