• A-
  • A
  • A+
E shtunë, 24 Shkurt 2018, 

Info servise

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

MIA Paralajmërime - Maqedoni (PLT)

24 shkurt 2018 Konçe - Kryeministri Zoran Zaev, ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së U... më tepër...

 
Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 24 shkurt 2018 (MIA) - Sot është e shtunë, 24 shkurt 2018, dita e 55-të e vitit. Deri në fund... më tepër...

Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

24 shkurt 2018 (MIA) 1389. - Mbreti Albert i Suedisë zihet rob nga danezët në betejën e Falkopingut... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

24 shkurt 2018 Konçe - Kryeministri Zoran Zaev, ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së U... më tepër...

MIA paralajmërime - botë

MIA paralajmërime - botë

24 shkurt 2018 (MIA)  Kajro - Fillon fushata për zgjedhjet presidenciale në Egjipt të caktuara për ... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedоni  (PLT)

MIA Paralajmërime - Maqedоni (PLT)

23 shkurt 2018 Shkup - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë do të jetë i hapur për vizitë nga ana e q... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 23 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët e shtetit po zhvillohet kryesisht nëpër rrugë ... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedоni

MIA Paralajmërime - Maqedоni

23 shkurt 2018 Shkup - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë do të jetë i hapur për vizitë nga ana e q... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 23 shkurt 2018 (MIA) - Sot është e premte, 23 shkurt 2018, dita e 54-të e vitit. Deri në fund... më tepër...

Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

23 shkurt 2018 (MIA) 1574. - Shpërtheu lufta fetare mes katolikëve dhe protestantëve francezë - e p... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

23 shkurt 2018 Shkup - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë do të jetë i hapur për vizitë nga ana e q... më tepër...

MIA paralajmërime - botë

MIA paralajmërime - botë

23 shkurt 2018 (MIA)  Bruksel - Samit joformal i BE-së kushtuar ardhmërisë së Unionit pas Bregzitit... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedоni

MIA Paralajmërime - Maqedоni

22 shkurt 2018 Shkup - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë do ta mbajë seancën e 36-të në të cilën n... më tepër...

MIA Paralajmërime - Maqedoni

MIA Paralajmërime - Maqedoni

22 shkurt 2018 Shkup - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë do ta mbajë seancën e 36-të në të cilën n... më tepër...

Kalendari astronomik

Kalendari astronomik

Shkup, 22 shkurt 2018 (MIA) - Sot është e enjte, 22 shkurt 2018, dita e 53-të e vitit. Deri në fund ... më tepër...

Në ditën e sotme

Në ditën e sotme

22 shkurt 2018 (MIA) - Sot është Dita Botërore e Lëvizjes Vëzhguese. 1512. - Në Sevilje, Spanjë, v... më tepër...

Gjendja e rrugëve

Gjendja e rrugëve

Shkup, 21 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët e shtetit po zhvillohet kryesisht nëpër rrugë ... më tepër...