• A-
  • A
  • A+
E martë, 20 Shkurt 2018, 

Ekonomi

Rrëshqitje e dheut në rrugën Katllanovë-Veles afër fshatit Sopot

Rrëshqitje e dheut në rrugën Katllanovë-Veles afër fshatit Sopot

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Në rrugën Katllanovë - Veles afër fshatit Sopot ka rrëshqitje të dheut... më tepër...

 
Komunikacioni po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa

Komunikacioni po zhvillohet nëpër rrugë të lagështa

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të lagësh... më tepër...

Angjushev: Të punësuarit në "Veibo grup" do t'i marrin pagat e prapambetura dhe nëse hapet procesi i falimentimit

Angjushev: Të punësuarit në "Veibo grup" do t'i marrin pagat e prapambetura dhe nëse hapet procesi i falimentimit

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Pronari i "Veibo grup" ka dy opsione, të sjellë kapital të ri dhe t'ua... më tepër...

Angjushev: Ka hapësirë për marrëveshje me transportuesit e Fenit

Angjushev: Ka hapësirë për marrëveshje me transportuesit e Fenit

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike Koço Angjushev konsideron s... më tepër...

Mjegull dhe borë në disa rrugë të vendit

Mjegull dhe borë në disa rrugë të vendit

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Dukshmëri të zvogëluar për shkak të dukurisë së mjegullës prej 50 deri... më tepër...

Ligj i ri për buxhetet me buxhetim afatmesëm deri në fund të vitit

Ligj i ri për buxhetet me buxhetim afatmesëm deri në fund të vitit

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Ligj i ri i rishikuar për buxhetet deri në fund të vitit, me të cilin ... më tepër...

Ulet çmimi i derivateve për 2,5 denarë për litër

Ulet çmimi i derivateve për 2,5 denarë për litër

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Çmimi i derivateve prej sonte në mesnatë ulet për 2,5 denarë për litër... më tepër...

Regjistri Qendror edhe të shtunën do të realizojë pranim të llogarive vjetore dhe raporteve financiare

Regjistri Qendror edhe të shtunën do të realizojë pranim të llogarive vjetore dhe raporteve financiare

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Regjistri Qendror edhe të shtunën më 24 shkurt nga ora 8:00 deri në or... më tepër...

Rregullatorët e Maqedonisë dhe Bullgarisë biseduan për zbritjen e çmimeve të roamingut

Rregullatorët e Maqedonisë dhe Bullgarisë biseduan për zbritjen e çmimeve të roamingut

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Njerëzit e parë të trupave rregullatore për komunikime elektronike të ... më tepër...

Nesër pa energji elektrike shfrytëzuesit e Kisella Vodës dhe Qendrës

Nesër pa energji elektrike shfrytëzuesit e Kisella Vodës dhe Qendrës

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Nesër pa energji elektrike prej orës 08:30 deri në orën 14 do të jenë ... më tepër...

Kavadar, paralajmërim i bllokimit të rrugës drejt motelit Drenovo

Kavadar, paralajmërim i bllokimit të rrugës drejt motelit Drenovo

Kavadar, 19 shkurt 2018 (MIA) - Shoqata e transportuesve "Kiper" nga Kavadari për sot nga ora 10 der... më tepër...

Mjegull në Stracin, borë në Kodrën e Diellit, Mavrovë dhe Makedonski Brod

Mjegull në Stracin, borë në Kodrën e Diellit, Mavrovë dhe Makedonski Brod

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Për shkak të paraqitjes së mjegullës në Stracin dukshmëria është ulur ... më tepër...

Qeveria do të nënshkruajë marrëveshje për ndihmë shtetërore me kompaninë "VIK"

Qeveria do të nënshkruajë marrëveshje për ndihmë shtetërore me kompaninë "VIK"

Shkup, 19 shkurt 2018 (MIA) - Në Qeverinë e Maqedonisë sot pasdite do të nënshkruhet marrëveshje për... më tepër...

Për shkak të xhirimeve të filmit riorientohet qarkullimi në rrugën Radovish-Shtip

Për shkak të xhirimeve të filmit riorientohet qarkullimi në rrugën Radovish-Shtip

Shkup, 17 shkurt 2018 (MIA) - Nga ora 7:00 në mëngjes, për shkak të xhirimeve të një filmi, qarkulli... më tepër...

Normalizohet qarkullimi në rrugën Strugë-Qafë Thanë

Normalizohet qarkullimi në rrugën Strugë-Qafë Thanë

Shkup, 17 shkurt 2018 (MIA) - Qarkullimi në aksin rrugor Strugë-Çafë Thanë nga ora 19:10 u normalizu... më tepër...

Autobusi numër 50 sërish ndalon në QTQ

Autobusi numër 50 sërish ndalon në QTQ

Shkup, 17 shkurt 2018 (MIA) - Në stacionin e autobusëve në Qendrën Tregtare të Qytetit prej sot  sër... më tepër...

Për shkak të xhirimeve të filmit riorientohet qarkullimi në rrugën Radovish-Shtip

Për shkak të xhirimeve të filmit riorientohet qarkullimi në rrugën Radovish-Shtip

Shkup, 17 shkurt 2018 (MIA) - Nga ora 7:00 në mëngjes, për shkak të xhirimeve të një filmi, qarkulli... më tepër...