• A-
  • A
  • A+
E hënë, 11 Dhjetor 2017, 

Граѓански сектор

Protesta para Qeverisë dhe në Vallandovë kundër ndërtimit të xeherores Kazandoll

Protesta para Qeverisë dhe në Vallandovë kundër ndërtimit të xeherores Kazandoll

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Protesta u mbajtën sot para ndërtesës së Qeverisë për ndërprerjen e nd... më tepër...

 
Anima Mundi: Sulmet nuk kanë ndodhur nga një qen endacak, kërkojnë përgjegjësi nga pronarët

Anima Mundi: Sulmet nuk kanë ndodhur nga një qen endacak, kërkojnë përgjegjësi nga pronarët

Shkup, 8 dhjetor 2017 (MIA) - Shoqata për mbrojtjen e kafshëve, "Anima Mundi" në reagimin në lidhje ... më tepër...

Sesioni i tretë buxhetor i forumeve për Komunën e Kërçovës

Sesioni i tretë buxhetor i forumeve për Komunën e Kërçovës

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Komuna e Kërçovës në bashkëpunim me Qendrën për zhvillim të bashkësisë... më tepër...

Çiçakovski e dhuroi bonusin për "Polio plus"

Çiçakovski e dhuroi bonusin për "Polio plus"

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Kryetari i Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve Aleksandar Çiçakovski mj... më tepër...

Konferenca "Shteti i robëruar - interesa politike, sociale dhe ekonomike

Konferenca "Shteti i robëruar - interesa politike, sociale dhe ekonomike

Shkup, 7 dhjetor 2017 (MIA) - Me rastin e Ditës ndërkombëtare të luftës kundër korrupsionit, sot në ... më tepër...

Darko Dimovski kryetar i ri i LSM-së (PLT)

Darko Dimovski kryetar i ri i LSM-së (PLT)

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - U.d. kryetar i LSM-së, Darko Dimovski në vazhdimin e sotëm të Kongresi... më tepër...

Dimovski paralajmëroi konsolidim të Sindikatës dhe reforma

Dimovski paralajmëroi konsolidim të Sindikatës dhe reforma

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Kthimi i të drejtave të punëtorëve, rrogë e garantuar dhe kthim i dinj... më tepër...

Darko Dimovski kryetar i ri i LSM-së

Darko Dimovski kryetar i ri i LSM-së

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - U.d. kryetar i LSM-së Darko Dimovski në vazhdimin e sotëm të Kongresit... më tepër...

Ligji për të falimentuarit i përfshiu edhe gazetarët nga radiot lokale

Ligji për të falimentuarit i përfshiu edhe gazetarët nga radiot lokale

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Sindikata e pavarur e gazetarëve (SPGM) dhe Shoqata e gazetarëve të Ma... më tepër...

Panair i organizatave joqeveritare, mundësi për bashkëpunim më të mirë të ndërsjelltë

Panair i organizatave joqeveritare, mundësi për bashkëpunim më të mirë të ndërsjelltë

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Në organizim të Qendrës vullnetare Shkup sot u mbajt Panairi i 3-të i ... më tepër...

Zgjidhje të problemit të policisë së burgjeve dhe administratës, kërkon SPP-ja

Zgjidhje të problemit të policisë së burgjeve dhe administratës, kërkon SPP-ja

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Sindikata e Pavarur e Policisë (SPP) kërkon që Ministria e Drejtësisë ... më tepër...

Darko Dimovski dhe Peco Grujovski kandidatë për kryetarë të LSM-së

Darko Dimovski dhe Peco Grujovski kandidatë për kryetarë të LSM-së

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - U.d kryetari i Lidhjes së Sindikatave, Darko Dimovski dhe kryetari i A... më tepër...

Punëtori për përforcimin e sigurisë së grave në hapësirat publike urbane

Punëtori për përforcimin e sigurisë së grave në hapësirat publike urbane

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - "E drejta në qytet për të gjithë" është tema e konferencës rajonale pë... më tepër...

Strehime të përkohshme për të pastrehët në Manastir, Strumicë dhe Strugë

Strehime të përkohshme për të pastrehët në Manastir, Strumicë dhe Strugë

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Mila Carovska, kryetari i Qyte... më tepër...

Debat për avancimin e të drejtave të pjesëtarëve të komuniteteve

Debat për avancimin e të drejtave të pjesëtarëve të komuniteteve

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Misioni i OSBE-së në Shkup sot organizon debat me temë "Avancim i real... më tepër...

LSM-ja duhet të zgjedh kryetar të ri

LSM-ja duhet të zgjedh kryetar të ri

Shkup, 6 dhjetor 2017 (MIA) - Lidhja e Sindikatave të Maqedonisë sot do ta vazhdojë Kongresin e jash... më tepër...

LSM nesër duhet të zgjedhë kryetar të ri, vazhdimi i kongresit në Shkup

LSM nesër duhet të zgjedhë kryetar të ri, vazhdimi i kongresit në Shkup

Shkup, 5 dhjetor 2017 (MIA) - Lidhja e sindikatave të Maqedonisë nesër do ta vazhdojë Kongresin e ja... më tepër...

Mozaik

Aktori Deni Masterson akuzohet për përdhunim

Aktori Deni Masterson i cili u bë i njohur me seri...

Fillon sonte edicioni i 19-të i Këngës Magjike

Nën drejtimin e moderatorit Ardit Gjebrea sonte me...

Ndërron jetë ylli i rokut francez, Johnny Hallyday

Njëri prej yjeve të rokut francez Johnny Hallyday,...

Këngëtari më i dëgjuar në vitin 2017, sipas "Spotify"

Ai u nderua nga "Grammy", por "Spotify" thotë se ë...

Letrat e Greta Grabos zbulojnë sa ka qenë ajo e vetmuar

Koleksioni i letrave të aktores suedezo-amerikane,...