МИА Македонска информативна агенција
Foto e ditës
Shkup, Maqedoni, 2017-09-29, Pastrimi i Leninit(MIA/EPA)
Një pastrues ka hipur në vinç dhe pastron përmendoren e Leninit si pjesë të përgatitjeve për 100 vjetorin e Revolucionit Bolshevik, Moskë, Rusi , 29 shtator 2017
Galeri të tjera
Pjesëtar i autoriteteve afgane i vë flakën drogës në Xhalalabad
2017-09-28 9:40.MD, Afganistan droga
Një pastrues ka hipur në vinç dhe pastron përmendoren e Leninit si pjesë të përgatitjeve për 100 vjetorin e Revolucionit Bolshevik, Moskë, Rusi , 29 shtator 2017
2017-09-29 12:16.MD, Pastrimi i Leninit
Archive al
2018: Janar, Shkurt, Mars
2017: Janar, Shkurt, Mars, Prill, Maj, Qershor, Korrik, Gusht, Shtator, Tetor, Nëntor, Dhjetor
2016: Janar, Shkurt, Mars, Prill, Maj, Qershor, Korrik, Gusht, Shtator, Tetor, Nëntor, Dhjetor
2015: Janar, Shkurt, Mars, Prill, Maj, Qershor, Korrik, Gusht, Shtator, Tetor, Nëntor, Dhjetor
2014: Dhjetor

Prapa deri Foto servisi