• A-
  • A
  • A+
E mërkurë, 21 Mars 2018, 

Shilegov: Sivjet do të fillojë gazifikimi i pjesëve të cilat nuk janë përfshirë me ngrohjen qendrore

Shilegov: Sivjet do të fillojë gazifikimi i pjesëve të cilat nuk janë përfshirë me ngrohjen qendrore

Shkup, 13 shkurt 2018 (MIA) - Kryetari i Qytetit të Shkupit Petre Shilegov sot deklaroi se pret që sivjet të fillojë gazifikimi i qytetit në pjesët të cilat nuk janë përfshirë me ngrohjen qendrore dhe të rritet efikasiteti energjetik i objekteve të cilat janë nën qytetin e Shkupit.

Shilegov paralajmëroi se lidhur me këtë të enjten do të ketë takim me kryetarët e komunave të Shkupit dhe me Sektorin për Energjetikë.

"Thjesht është një luftë në të cilën tashmë është vendosur edhe strategjia e përcaktuar nga ana ime si kryetar në bashkëpunim me institucionet e tjera kemi filluar ta implementojmë dhe presim që në afat të mesëm Shkupi më nuk do të jetë i ndotur", tha Shilegov duke u përgjigjur në pyetjen  e gazetarëve pas donimit të pajisjes mjekësore për Spitalin e Fëmijëve Kozle. hr/13:26

###

 

Të gjitha të drejtaj janë të mbrojtura.Ky material nuk mund të deponohet, botohet, transmetohet, korjohet dhe sërish të distribuohet në çfarëdolloj forme, pa leje me shkrim nga Ajencia Informative e Maqedonisë.Mozaik

Rikthehet Xhulia Roberts pas disa vitesh mungesë

Aktorja e "Hollywood"-it Xhulia Roberts është rikt...

"Morçiba" do të performojnë në "Shkupi koling"

Grupi trip-hop anglez "Morçiba më 22 qershor do të...

Shtresa e bardhë e çokollatës nuk është e dëmshme

Shpesh ndodh, edhe pse nuk ka kaluar afati i skade...

Nejmar lehtë luan me këmbë të lënduar (video)

Futbollisti më i shtrenjtë në histori, Nejmar, pas...

Ringo Star u shpall kalorës

Bateristi i "Bitëlls"-ve legjendar, Ringo Star, s...