• A-
  • A
  • A+
петок, 25 мај 2018, 

Најави

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

25 мај 2018 Ватикан - Премиерот Зоран Заев ќе присуствува на аудиенција кај поглаварот на Римокатол... повеќе...

 
МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

25 мај 2018 Ватикан - Премиерот Зоран Заев ќе присуствува на аудиенција кај поглаварот на Римокатол... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

25 мај 2018 (МИА) Брисел - Стапува во сила Регулативата за заштита на податоците на ЕУ. Брисел - С... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

24 мај 2018 Ватикан - Премиерот Зоран Заев ја предводи делегацијата на Република Македонија на мани... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

24 мај 2018 (МИА) Брисел - Средба на министрите за финансии на земјите членки на Еврозоната. Санкт... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

23 мај 2018 Скопје - Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери во официјалн... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

23 мај 2018 Скопје - Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери во официјалн... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

23 мај 2018 Брисел - Во Брисел ќе се одржи Европски бизнис самит. Стразбур - Сослушување пред Евро... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

22 мај 2018  Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја одржи 46. седница. (Сала „Македонија... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

22 мај 2018  Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја одржи 46. седница. (Сала „Македонија... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

22 Мај 2018 Атина -  Продолжува посетата на шефот на грчката дипломатија Никос Коѕијас на Вашингтон... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

21 мај 2018 Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја одржи 46. седница. (сала Македонија/1... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

21 мај 2018 Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја одржи 46. седница. (сала Македонија/1... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

21 Мај 2018 Атина -  Шефот на грчката дипломатија Никос Коѕијас во посета на Вашингтон Софија - Бу... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

20 мај 2018 Скопје - Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска, придружувана од ми... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

20 Мај 2018 Подгорица - Новоизбраниот претседател на Црна Гора, Мило Ѓукановиќ ќе положи заклетва в... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

19 мај 2018 Скопје - Лидерска средба. (Клуб на пратеници/13:00) Скопје - Одбележување на 19 Мај - ... повеќе...