• A-
  • A
  • A+
четврток, 20 септември 2018, 

Најави

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

МИА Најави-Македонија  (ДПЛ)

20 септември 2018 Скопје - Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери ќе се о... повеќе...

 
МИА Најави-Македонија

МИА Најави-Македонија

20 септември 2018 Скопје - Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери ќе се о... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

19 септември 2018 Скопје - 15.состанок на МПК - Република Македонија и Европската унија.  - Средба... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

19 септември 2018 Скопје - 15.состанок на МПК - Република Македонија и Европската унија.  - Средба... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

19 септември 2018 Скопје - 15.состанок на МПК - Република Македонија и Европската унија.  - Средба... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

19 септември 2018 Скопје - 15.состанок на МПК - Република Македонија и Европската унија.  - Средба... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

19 септември 2018 (МИА) Салцбург - Почнува дводневниот Самит на ЕУ, посветен на повеќе актуелни тем... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

18 септември 2018 Скопје - Претседателот Ѓорге Иванов ќе ги прими акредитивните писма на новоименув... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

18 септември 2018 Скопје - Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери ќе се о... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

18 септември 2018 (МИА) Њујорк - Почнува 73-то заседание на Генералното собрание на ОН. Пекинг - В... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

17 септември 2018 Скопје - Секретарот за одбрана на САД Џејмс Норман Матис во официјална посета на ... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

17 септември 2018 Скопје - Секретарот за одбрана на САД Џејмс Норман Матис во официјална посета на ... повеќе...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

17 септември 2018  Сочи - Рускиот претседател Владимир Путин и неговиот турски колега Реџеп Тајип Е... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

16 септември 2018 Скопје - Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, министерката за труд и ... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

16 септември 2018 Скопје - Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, министерката за труд и ... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

16 септември 2018 Скопје - Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, министерката за труд и ... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

16 септември 2018 (МИА) Берлин - Средба на канцеларите на Германија и Австрија, Ангела Меркел и Себ... повеќе...