Најави

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

28 јули 2018 Битола - Свечено отворање на Републичкиот фестивал на народни песни и игри „Илинденски... повеќе...

 
МИА најави - свет

МИА најави - свет

28 јули 2018 (МИА) Брисел - Поранешниот претседател на каталонската регионална Влада, Карлес Пуџдем... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

27 јули 2018 Скопје - Претседателката на Владата на Романија Виорика Данчила во официјална посета н... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

27 јули 2018 Скопје - Претседателката на Владата на Романија Виорика Данчила во официјална посета н... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

27 јули 2018 (МИА) Буенос Аирес - Средба на министрите за земјоделство на земјите членки на Г-20.  ... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

26 јули 2018  Охрид - Претседателот Ѓорге Иванов ќе ги прими акредитивните писма на новоименуваните... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

26 јули 2018  Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја одржи 55. седница посветена на прат... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

25 јули 2018  Скопје -  Премиерот Зоран Заев ќе присуствува на отпочувањето на изградбата на фабрик... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

25 јули 2018 (МИА) Вашингтон - Средба на американскиот претседател Доналд Трамп со првиот човек на ... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

24 јули 2018  Скопје - Седница на собраниската Комисија за транспорт, врски и екологија. (Собрание ... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

24 јули 2018 (МИА) Сараево - Специјалниот претставник на генералниот секретар на ОН за миграција и ... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

23 јули 2018 Скопје - Собранието на РМ треба да ја продолжи 53. седница. (11:00) Скопје - Седница ... повеќе...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

23 јули 2018 Амстердам - Отворање на Светската конференција посветена на СИДА, која ќе трае до пето... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

22 јули 2018  Дебрца - Манифестација „Ѓомлезијада“ во организација на КУД „Дебрца“. (село Годивје/0... повеќе...

МИА Најави - Свет

МИА Најави - Свет

22 јули 2018 Буенос Аирес -  Втор ден од средбата на министрите за финансии од Г-20. ### повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

21 јули 2018 Гевгелија - Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев и министерот ... повеќе...

МИА Најави - Свет

МИА Најави - Свет

21 јули 2018 Дакар – Претседтаелот на Кина во официјална посета на Сенегал Буенос Аирес – Министри... повеќе...