• A-
  • A
  • A+
четврток, 20 септември 2018, 

Најави

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

МИА Најави-Македонија  (ДПЛ)

15 септември 2018 Куманово - Премиерот Зоран Заев и министерот за транспорт и врски Горан Сугарески... повеќе...

 
МИА Најави-Македонија

МИА Најави-Македонија

15 септември 2018 Куманово - Премиерот Зоран Заев и министерот за транспорт и врски Горан Сугарески... повеќе...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

15 септември 2018 Амстердам - Далај Лама пристигнува во четиридневна посета на Холандија. Минхен -... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

14 септември 2018  Охрид - Државниот министер за Европа на германското Министерство за надворешни р... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

14 септември 2018  Скопје - Државниот министер за Европа на германското Министерство за надворешни ... повеќе...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

14 септември 2018 Женева – Специјалниот пратеник на ОН Стафан де Мистура со претставници од САД, Фр... повеќе...

МИА Најави-Македонија

МИА Најави-Македонија

13 септември 2018 Скопје - Помошник државниот секретар на САД за европски и евроазиски прашања, Вес... повеќе...

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

13 септември 2018 Скопје - Помошник државниот секретар на САД за европски и евроазиски прашања, Вес... повеќе...

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

13 септември 2018 Скопје - Помошник државниот секретар на САД за европски и евроазиски прашања, Вес... повеќе...

МИА Најави-Македонија

МИА Најави-Македонија

13 септември 2018 Скопје - Помошник државниот секретар на САД за европски и евроазиски прашања, Вес... повеќе...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

13 септември 2018 Акра - Погреб на поранешниот генерален секретар на ОН и добитник на Нобеловата на... повеќе...

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

12 септември 2018 Скопје - Претседателот на Косово Хашим Тачи во работна посета на  Македонија: - ... повеќе...

МИА Најави-Македонија

МИА Најави-Македонија

12 септември 2018 Скопје - Претседателот на Косово Хашим Тачи во работна посета на  Македонија: - ... повеќе...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

12 септември 2018 Стразбур - Европарламентот ќе  гласа за суспензија на правото на глас на Унгарија... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

11 септември 2018 Скопје - Новоизбраниот член на Судскиот совет од редот на судиите припадници на с... повеќе...

МИА Најави - Македонија

11 септември 2018  Скопје - Премиерот Зоран Заев, вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи и... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

11 септември 2018 Москва - Руската армија ги отпочнува воените вежби Восток 2018, за кои најавува д... повеќе...