• A-
  • A
  • A+
среда, 19 септември 2018, 

Најави

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

8 септември 2018 Скопје - Одбележување на Денот на Република Македонија:  - Прослава на Денот на н... повеќе...

 
МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

8 септември 2018 Скопје - Одбележување на Денот на Република Македонија  - Прослава на Денот на не... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

8 септември 2018 Виена - Неформална средба на министрите за финансии на Европската унија Венеција ... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

7 септември 2018 Скопје - Претседателот на Собранието на Република Македнија Талат Џафери ќе одржи ... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

7 септември 2018 Скопје - Претседателот на Собранието на Република Македнија Талат Џафери ќе одржи ... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

7 септември 2018 Брисел - Нова рунда преговори меѓу Србија и Косово, под покровителство на Европска... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

6 септември 2018 Скопје - Генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг во официјална посета на Реп... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

6 септември 2018 Скопје - Генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг во официјална посета на Реп... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

6 септември 2018 Бангкок - Собир во знак на благодарност на спасувачите кои помогнаа во извлекување... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

5 септември 2018 Скопје - Седница на собраниската Комисија за финансирање и буџет. (Собрание на РМ,... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

5 септември 2018 Скопје - Седница на собраниската Комисија за финансирање и буџет. (Собрание на РМ,... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

5 септември 2018 Вашингтон - Продолжуваат трговските преговори меѓу САД и Канада Анкара - Германск... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

4 септември 2018 Скопје - Седница на собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата. (С... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

4 септември 2018 Скопје - Седница на собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата. (С... повеќе...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

4 септември 2018 Измир - Шефот на грчката дипломатија Никос Коѕијас на средба со својот турски коле... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

3 септември 2018   Скопје - Претседателот на Собранието на Република Македонија, Талат Џафери, ќе ... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

3 септември 2018   Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ги одржи 58. и 32. седница. (12:... повеќе...