Најави

МИА најави - свет

МИА најави - свет

2 септември 2018 Анаполис - Погреб на американскиот сенатор Џон Мекејн Кигали - Почнува неколкудне... повеќе...

 
МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

1 септември 2018 Скопје - Министерот за дијаспора Едмонд Адеми во посета на Германија и Австрија.  ... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

1 Септември 2018 Вашингтон – Комеморација за Џон Мекејн во Националната катедрала во Вашингтон. Ну... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

31 август 2018 Скопје - Премиерот Зоран Заев ќе учествува на меѓународната конференција „Македонија... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

31 август 2018 Скопје - Премиерот Зоран Заев ќе учествува на меѓународната конференција „Македонија... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

31 август 2018 Вашингтон/Феникс - Комеморации за починатиот американски сенатор Џон Мекејн Виена -... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

30 август 2018 Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја продолжи 58. седница. (12:00) Ско... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

30 август 2018 Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја продолжи 58. седница. (12:00) Ско... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

30 август 2018 Виена - Неформална средба на министрите за надворешни работи на Европската унија пос... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

29 август 2018 Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја одржи 58. седница. (11:00) Скопје... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

29 август 2018 Скопје - Собранието на Република Македонија ќе ја одржи 58. седница. (11:00) Скопје... повеќе...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

29 август 2018 Москва - Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров ќе се сретне со својот ... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

28 август 2018 Скопје - Членови на Конгресот на САД во посета на Собранието на РМ. - Средба со пре... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

28 август 2018 Скопје - Членови на Конгресот на САД во посета на Собранието на РМ. - Средба со пре... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

28 Август 2018 Отава - Канадската министерка за надворешни работи Кристија Фрајланд, која е главен ... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

27 август 2018  Скопје - Членови на Конгресот на САД во посета на Собранието на Република Македониј... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

27 август 2018  Скопје - Членови на Конгресот на САД во посета на Собранието на Република Македониј... повеќе...