• A-
  • A
  • A+
недела, 23 септември 2018, 

Инфо сервиси

МИА Најави Македонија

МИА Најави Македонија

23 септември 2018 Скопје - Прес-конференција на заменик-претседателот на Владата на РМ за европски ... повеќе...

 

Обичаи и верувања

23 септември 2018  Верувања и суеверија: толкување на соништа Поп, ѓаол, ангел и земјава да падн... повеќе...

Од верските календари

Од верските календари

23 септември 2018 (МИА) ОД КАЛЕНДАРОТ НА МПЦ Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) дене... повеќе...

На денешен ден

На денешен ден

23 септември 2018 (МИА) 63 п.н.е.- Роден е римскиот државник и војсководец Гај Јулие Цезар Октавија... повеќе...

МИА Најави - свет

МИА Најави - свет

22 септември 2018  Мале - Претседателски избори на Малдиви. Женева - Во Швајцарија се одржува рефе... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

22 септември 2018 Скопје - Заедничка прес - конференција на министерката за труд и социјална полити... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 22 септември 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Инте... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

22 септември 2018 Скопје - Заедничка прес - конференција на министерката за труд и социјална полити... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 22 септември 2018 (МИА) - Денеска е сабота, 22 септември 2018 година, 265-иот ден во годинат... повеќе...

На денешен ден

На денешен ден

22 септември 2018 (МИА) - Денеска е Меѓународен ден без автомобили 1241.- Исландскиот писател и ис... повеќе...

Од верските календари

Од верските календари

22 септември 2018 (МИА) ОД КАЛЕНДАРОТ НА МПЦ Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) дене... повеќе...

Обичаи и верувања

22 септември 2018  Свети праведни богоотци Јоаким и Ана  Празник на родителите на Пресвета Богород... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

21 септември 2018 Скопје - Претседателот на Собранието на РМ Талат Џафери и европратеникот Едуард К... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 21 септември 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.Интензитетот ... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

21 септември 2018 Скопје - Претседателот на Собранието на РМ Талат Џафери и европратеникот Едуард К... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

21 септември 2018 Берлин - Турскиот министер за финансии Берат Албајрак во посета на Германија на р... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 21 септември 2018 (МИА) - Денеска е петок, 21 септември 2018 година, 264-иот ден во годината... повеќе...