Инфо сервиси

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 21 септември 2018 (МИА) - Денеска е петок, 21 септември 2018 година, 264-иот ден во годината... повеќе...

 
Од верските календари

Од верските календари

21 септември 2018 (МИА) ОД КАЛЕНДАРОТ НА МПЦ Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) дене... повеќе...

На денешен ден

На денешен ден

21 септември 2018 (МИА) - Денеска е Светски ден на мирот 19 п.н.е.- Умре римскиот писател Публиус... повеќе...

Обичаи и верувања

21 септември 2018 Рождество на Пресвета Богородица (Мала Богородица)  Празник на мајката на сите... повеќе...

МИА Најави-Македонија  (ДПЛ)

МИА Најави-Македонија (ДПЛ)

20 септември 2018 Скопје - Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери ќе се о... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

20 септември 2018  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕКВЕНЦ... повеќе...

МИА Најави-Македонија

МИА Најави-Македонија

20 септември 2018 Скопје - Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери ќе се о... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 20 септември 2018 (МИА) - Денеска е четврток, 20 септември 2018 година, 263-иот ден во годин... повеќе...

Од верските календари

Од верските календари

20 септември 2018 (МИА) ОД КАЛЕНДАРОТ НА МПЦ Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) дене... повеќе...

На денешен ден

На денешен ден

20 септември 2018 (МИА) 331 п.н.е.- На реката Тигар, во Месопотамија, војската на Александар Македо... повеќе...

Обичаи и верувања

20 септември 2018  Народна медицина Врачање, баење, лекување, магија  Умствените и други болест... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

19 септември 2018 Скопје - 15.состанок на МПК - Република Македонија и Европската унија.  - Средба... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

19 септември 2018 Скопје - 15.состанок на МПК - Република Македонија и Европската унија.  - Средба... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

19 септември 2018 Скопје - 15.состанок на МПК - Република Македонија и Европската унија.  - Средба... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 19 септември 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Инте... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

19 септември 2018 Скопје - 15.состанок на МПК - Република Македонија и Европската унија.  - Средба... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

19 септември 2018 (МИА) Салцбург - Почнува дводневниот Самит на ЕУ, посветен на повеќе актуелни тем... повеќе...