• A-
  • A
  • A+
среда, 26 септември 2018, 

Инфо сервиси

Обичаи и верувања

20 септември 2018  Народна медицина Врачање, баење, лекување, магија  Умствените и други болест... повеќе...

 
МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

19 септември 2018 Скопје - 15.состанок на МПК - Република Македонија и Европската унија.  - Средба... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

19 септември 2018 Скопје - 15.состанок на МПК - Република Македонија и Европската унија.  - Средба... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

19 септември 2018 Скопје - 15.состанок на МПК - Република Македонија и Европската унија.  - Средба... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 19 септември 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Инте... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

19 септември 2018 Скопје - 15.состанок на МПК - Република Македонија и Европската унија.  - Средба... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

19 септември 2018 (МИА) Салцбург - Почнува дводневниот Самит на ЕУ, посветен на повеќе актуелни тем... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 19 септември 2018 (МИА) - Денеска е среда, 19 септември 2018 година, 262-иот ден во годината... повеќе...

Од верските календари

Од верските календари

19 септември 2018 (МИА) ОД КАЛЕНДАРОТ НА МПЦ Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) дене... повеќе...

На денешен ден

На денешен ден

19 септември 2018 (МИА) 1356.- Англиската армија предводена од Црниот Принц, син на кралот Едвард I... повеќе...

Обичаи и верувања

19 септември 2018  Верувања и суеверија Симнување на Месечината  Тоа се прави на следниов начин... повеќе...

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

МИА Најави - Македонија (ДПЛ)

18 септември 2018 Скопје - Претседателот Ѓорге Иванов ќе ги прими акредитивните писма на новоименув... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 18 септември 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Инте... повеќе...

МИА Најави - Македонија

МИА Најави - Македонија

18 септември 2018 Скопје - Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери ќе се о... повеќе...

МИА најави - свет

МИА најави - свет

18 септември 2018 (МИА) Њујорк - Почнува 73-то заседание на Генералното собрание на ОН. Пекинг - В... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 18 септември 2018 (МИА) - Денеска е вторник, 18 септември 2018 година, 261-иот ден во година... повеќе...

Од верските календари

Од верските календари

18 септември 2018 (МИА) ОД КАЛЕНДАРОТ НА МПЦ Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) дене... повеќе...