• A-
  • A
  • A+
недела, 22 јули 2018, 

Астрономски календар

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 22 јули 2018 (МИА) - Денеска е недела, 22 јули 2018 година, 203-иот ден во годината. До крај... повеќе...

 
Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 21 јули 2018 (МИА) - Денеска е сабота, 21 јули 2018 година, 202-иот ден во годината. До крај... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 20 јули 2018 (МИА) - Денеска е петок, 20 јули 2018 година, 201-иот ден во годината. До крајо... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 19 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интензите... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 19 јули 2018 (МИА) - Денеска е четврток, 19 јули 2018 година, 200-иот ден во годината. До кр... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 18 јули 2018 (МИА) - Денеска е среда, 18 јули 2018 година, 199-иот ден во годината. До крајо... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 17 јули 2018 (МИА) - Денеска е вторник, 17 јули 2018 година, 198-иот ден во годината. До кра... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 16 јули 2018 (МИА) - Денеска е понеделник, 16 јули 2018 година, 197-иот ден во годината. До ... повеќе...

Временска прогноза

Временска прогноза

Скопје, 15 јули 2018 (МИА) – Времето во Македонија ќе биде сончево со мала облачност. Кон крајот на ... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 15 јули 2018 (МИА) - Денеска е недела, 15 јули 2018 година, 196-иот ден во годината. До крај... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 14 јули 2018 (МИА) - Денеска е сабота, 14 јули 2018 година, 195-иот ден во годината. До крај... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 13 јули 2018 (МИА) - Денеска е петок, 13 јули 2018 година, 194-иот ден во годината. До крајо... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 12 јули 2018 (МИА) - Денеска е четврток, 12 јули 2018 година, 193-иот ден во годината. До кр... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 11 јули 2018 (МИА) - Денеска е среда, 11 јули 2018 година, 192-иот ден во годината. До крајо... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 10 јули 2018 (МИА) - Денеска е вторник, 10 јули 2018 година, 191-иот ден во годината. До кра... повеќе...

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 9 јули 2018 (МИА) - Денеска е понеделник, 9 јули 2018 година, 190-иот ден во годината. До кр... повеќе...

Астрономски календар - 8 јули

Астрономски календар - 8 јули

Скопје, 8 јули 2018 (МИА) - Денеска е недела, 8 јули 2018 година, 189-иот ден во годината. До крајот... повеќе...