• A-
  • A
  • A+
петок, 21 септември 2018, 

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 21 септември 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.Интензитетот ... повеќе...

 
Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

20 септември 2018  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕКВЕНЦ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 19 септември 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Инте... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 18 септември 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Инте... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 17 септември 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Инте... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 15 септември 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интензитето... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 14 септември 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Инте... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 13 септември 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Инте... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 12 септември 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Инте... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 11 септември 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Инте... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 10 септември 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Инте... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 7 септември 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интен... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

6 септември 2019 06:00 часотСОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви ... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 5 септември 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловоз... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 1 септември 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интензитетот... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

31 август 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интензитетот на сообр... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

30 август 2018  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА... повеќе...