Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 1 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози... повеќе...

 
Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 31 јануари 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 30 јануари 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 29 јануари 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 26 јануари 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 25 јануари 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 24 јануари 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 23 јануари 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по местимично влажни коло... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 22 јануари 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози и наме... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 20 јануари 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 19 јануари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни колово... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 18 јануари 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, а на ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 17 јануари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловоз... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 16 јануари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Слаб ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

15 јануари 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива  по влажни коловози во северни... повеќе...

Во Маврово четири сантиметри снег, времето претежно облачно со слаб дожд

Во Маврово четири сантиметри снег, времето претежно облачно со слаб дожд

Скопје, 13 јануари 2018 (МИА) - Висината на снежната покривка утрово во осум часот во Маврово изнесу... повеќе...

Сообраќајот по влажни коловози, слаб снег на Шапка, Маврово и Стража

Сообраќајот по влажни коловози, слаб снег на Шапка, Маврово и Стража

Скопје, 13 јануари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Снег ... повеќе...

Мозаик

Олег Сенцов стана почесен граѓанин на Париз

Украинскиот филмски режисер осуден на 20 години за...

Британски математичар тврди дека пронашол решение за проблем стар 160 години

Еден од најистакнатите британски математичари, Мај...

Познатиот професионален убиец на ТВ-екраните стана модна икона

Ѕвездата од новата ТВ-серија „Убиствената Ив“, ист...

Премиерката на Нов Зеланд и нејзиното бебе - хит во ОН

Премиерката на Нов Зеланд, Џасинда Ардерн, која ов...

„Хет трик“: Фудбалер за само шест недели доби деца од три жени

Напаѓачот на англискиот фудбалски клуб Стоук Сити,...