Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

30 август 2018  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА... повеќе...

 
Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

29 август 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА:... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 27 август 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА:... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

26 август 2018 (МИА) СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви колово... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

24 август 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА:... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

23 август 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по суви коловози. Ф... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

22 август 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА:... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

21 август 2018 06:00 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕК... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

20 август 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА:... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 17 август 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. Инте... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

16 август 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА:... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

15 август 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ФР... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

14 август 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ФРЕКВЕНЦИЈА:... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 13 август 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интензи... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 11 август 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. АМСМ препорачу... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

8 август 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ВНИМАТЕЛНО: А... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

7 август 2018 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ВНИМАТЕЛНО: А... повеќе...