• A-
  • A
  • A+
сабота, 22 септември 2018, 

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

5 август 2018  6.00 часот СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ... повеќе...

 
Состојба на патишта

Состојба на патишта

3 август 2018 06:20 часотНОРМАЛИЗИРАН СООБРАЌАЈ: Сообраќајот на локалниот пат Желино – Јегуновце, ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

2 август 2018  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ВНИМАТЕЛНО: ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

1 август 2018  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ВНИМАТЕЛНО: ... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

31 јули 2018 06:20 часот ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ПАТНИ ПРАВЦИ И ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИСОСТОЈБА: Сообраќа... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

30 јули 2018  СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. ВНИМАТЕЛНО: А... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 29 јули 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. АМСМ препорачува... повеќе...

СОСТОЈБА НА ПАТИШТА

СОСТОЈБА НА ПАТИШТА

ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ПАТНИ ПРАВЦИ И ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ 06:00 часот    29 јул... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 26 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Интензи... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 23 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. АМСМ преп... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 20 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интензите... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 18 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 17 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 16 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 15 јули 2018  Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. АМСМ препорачу... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 12 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. АМСМ преп... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 11 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. АМСМ преп... повеќе...