Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 16 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ... повеќе...

 
Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 15 јули 2018  Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. АМСМ препорачу... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 12 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. АМСМ преп... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 11 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. АМСМ преп... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 10 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 9 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. И... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 6 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интензитет... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 5 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интензитет... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 4 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интензитет... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 3 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интензитет... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 2 јули 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. АМСМ препо... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

06:00 СОСТОЈБА: Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози.   ВНИМАТЕЛНО: АМСМ ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 30 јуни 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интензите... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 29 јуни 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

28 јуни 2018 06:15 ИЗВЕШТАЈ ЗА СОСТОЈБА НА ПАТНИ ПРАВЦИ И ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ Сообраќајот на д... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 27 јуни 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 26 јуни 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ... повеќе...