Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 21 мај 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Интензит... повеќе...

 
Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 17 мај 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Интензитет... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 12 мај 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. ... повеќе...

Состојба на патишта

Состојба на патишта

Скопје, 11 мај 2018  Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. АМСМ препорачува... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 10 мај 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Делницата П... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 9 мај 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. Дел... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 8 мај 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. Де... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 7 мај 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. Од... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 4 мај 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Од 24.04.201... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 3 мај 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Од 24.04.201... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 2 мај 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Од 24.04.201... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 1 мај 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Од 24.04.201... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 1 мај 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Од 24.04.2018 годи... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 30 април 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Од 24.04.... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 29 април 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Од 24.04.2018 ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 28 април 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Се врши а... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 27 април 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. АМСМ препорачу... повеќе...

Мозаик

„Хет трик“: Фудбалер за само шест недели доби деца од три жени

Напаѓачот на англискиот фудбалски клуб Стоук Сити,...

Доделена „Алтернативната Нобелова награда"

Наградата „Правилно живеење", позната и како „Алте...

Тревога во Бакингемската палата поради приврзок за клучеви

Мажот кој вчера беше уапсен кај Бакингемската пала...

Многу мажи по сексот чувствуваат емотивна празнина

Дури 40 отсто од мажите по сексот чувствуваат емот...

НАСА откри две нови планети

Само пет месеци по поставувањето во земјината орби...