• A-
  • A
  • A+
петок, 21 септември 2018, 

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 23 април 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Сообраќа... повеќе...

 
Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 14 април 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Од АМСМ и... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 13 април 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Од АМСМ и... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 12 април 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Сообраќај... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 11 април 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. Поради из... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 10 април 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. На патни... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

4 април 2018 ПРЕКИН НА СООБРАЌАЈ: На патниот правец Крива Паланка – с. Огут (Р-2245) поради свлечиш... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 31 март 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози.Поради о... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 30 март 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. В... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 29 март 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по претежно суви ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 28 март 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по наместа влажни... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 27 март 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, по влажни коловоз... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 26 март 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани по претежно влаж... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 25 март 2018  Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози, на нек... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 17 март 2018  Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. АМСМ п... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 16 март 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. В... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 15 март 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ... повеќе...