Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 16 март 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози. В... повеќе...

 
Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 15 март 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 14 март 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози. ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 13 март 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. На патн... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 12 март 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по суви коловози. На патнио... повеќе...

СОСТОЈБА НА ПАТИШТА

СОСТОЈБА НА ПАТИШТА

СОСТОЈБА НА ПАТНИ ПРАВЦИ И ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ 10 март 2018 06:30 часотСОСТОЈБА:Сообраќајот на држав... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 3 март 2018 Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. Слаб снег провеј... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 2 март 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози на... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 1 март 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози н... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 28 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози со ос... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 27 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози со ос... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 26 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. На с... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 23 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни колов... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 22 февруари 2018 (МИА) - Нормализиран сообраќајот за тешки товарни возила на планинскиот пре... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 21 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни колов... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 20 февруари 2018 (МИА) - Забраната за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец Го... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 19 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвивa без забрани, застои и ог... повеќе...