• A-
  • A
  • A+
петок, 21 септември 2018, 

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 17февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива без забрани по претежно с... повеќе...

 
Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 16 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни колово... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 15 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на п... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 14 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. На п... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 13 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива без збрани, застои и огр... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 12 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози, на п... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 9 февруари 2018 (МИА) - На патниот правец А-2 Кичево-Охрид (помеѓу планински превој Пресека ... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 8 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по влажни коловози. На па... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје 7 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловози... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 6 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по наместа влажни коловоз... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 5 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива тековно по наместа влажни... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 4 февруари 2018  Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. Сн... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 3 февруари 2018  Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно влажни коловози. А... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 2 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 1 февруари 2018 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 31 јануари 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози... повеќе...

Состојба на патиштата

Состојба на патиштата

Скопје, 30 јануари 2017 (МИА) - Сообраќајот на државните патишта се одвива по претежно суви коловози... повеќе...